Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία «έχθρα» από μέρους του Loris Karius προς τον Jurgen Klopp

Καμία «έχθρα» από μέρους του Loris Karius προς τον Jurgen Klopp

Ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool Loris Karius, παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει «έχθρα» μεταξύ του ίδιου και του Jürgen Klopp μετά το οδυνηρό τέλος της παραμονής του στο Anfield.

Ο πρώην τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας κάτω των 21 ετών, ο οποίος υπέγραψε στους Reds από τη Mainz 05 τον Ιούλιο του 2016, είδε την καριέρα του στο Merseyside να τελειώνει βάναυσα αφού έκανε μια σειρά από λάθη στον τελικό του Champions League του 2018 και γνώρισε την ήττα από τη Real. Ο Karius έδωσε στον επιθετικό των Los Blancos, Kareem Benzema, ένα δώρο για το εναρκτήριο γκολ της βραδιάς, προτού αργότερα βάλει στα δίχτυα μετά από λάθος απόκρουση την προσπάθεια του Bale και να καταδικάσει την ομάδα του Klopp σε μια ήττα 3-1 στο Olimpiyskiy του Κιέβου.

Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής της Liverpool έδωσε την πλήρη υποστήριξή του στον τερματοφύλακα τις ημέρες, εβδομάδες και μήνες μετά τον τελικό, η υπογραφή του Alisson Becker – έναντι αμοιβής παγκόσμιου ρεκόρ τότε – θα σήμαινε το τέλος της παραμονής του Γερμανού στο Anfield.

Μετά από δανεισμούς σε Besiktas και Union Berlin, ο Karius έμεινε εκτός αποστολής της Liverpool στην Premier League για το δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22, καθώς οι Κόκκινοι κυνήγησαν τη Manchester city ως το νήμα σε μια συναρπαστική κούρσα για τον τίτλο. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες του πριν φύγει από το Anfield το καλοκαίρι του 2022, ο Γερμανός αποκάλυψε ότι δεν τρέφει εχθρότητα προς το αφεντικό της Liverpool.

«Ο χρόνος μου στη Liverpool τελείωσε και έψαχνα να προχωρήσω [το 2021], αλλά μετά υπήρχαν δυσκολίες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», είπε ο Karius μιλώντας στο ESPN και σε άλλα μέσα ενημέρωσης. «Βρέθηκα σε μια κατάσταση όπου έπρεπε να μείνω στη Liverpool, γνωρίζοντας ότι δεν θα είχα την ευκαιρία μου.»

«Συζητήθηκε ανοιχτά με τον προπονητή. Δεν υπάρχει καμία έχθρα μεταξύ μας, αλλά γνωρίζοντας ότι η κατάσταση από την αρχή ήταν δύσκολη. Την περασμένη σεζόν, που έμεινα εκτός αποστολής, έχασα λίγο από το συναίσθημα που έχεις όταν κερδίζεις, χάνεις και ταξιδεύεις με την ομάδα.»

«Απλώς σου λείπει. Τότε δεν είναι εύκολο να παραμείνεις θετικός και να συνεχίσεις να εργάζεσαι, γιατί προφανώς ξέρεις ότι δεν θα εμπλακείς. Έμαθα πολλά από αυτό και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό στην προπόνηση και διατήρησα τον εαυτό μου θετικό από την ψυχική πλευρά.»

«Έχω παίξει πάνω από 200 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία και τις εθνικές ομάδες, οπότε ήξερα τα προσόντα μου. Ήξερα ότι είχα πολλά να προσφέρω. Γίνομαι μόλις 30 και αυτό δεν με κάνει πολύ μεγάλο για τερματοφύλακα, αλλά φυσικά η περασμένη σεζόν ήταν δύσκολη.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com