Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι τρεις φέρελπις που εντυπωσιάζουν τον Klopp στο Dubai

Οι τρεις φέρελπις που εντυπωσιάζουν τον Klopp στο Dubai

Σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ ο Jurgen Klopp αναφέρθηκε στο πόσο ικανοποιημένος είναι από τη προσπάθεια των παιχτών του αλλά και για το πόσο τον έχουν εντυπωσιάσει τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η Liverpool βρίσκεται στο Dubai για τη χειμερινή προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που αναμένονται μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με 7 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Γερμανός τεχνικός είχε τη δυνατότητα να πάρει μαζί του περισσότερους νεαρούς και να τους εντάξει στη πρώτη ομάδα.

Όπως ανέφερε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας λοιπόν, έχει εντυπωσιαστεί από τους Stefan Bajcetic, Ben Doak και Bobby Clark μέχρι στιγμής.

«Επειδή έχουμε πολλούς νεαρούς μαζί μας, είναι σημαντικό να τους φέρουμε κοντά. Τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά, ο Stefan είναι εξαιρετικός, αρκετοί δείχνουν πολλά πράγματα και για να είμαι απολύτως ειλικρινής, κάποιοι χρειάζονται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστούν. Για παράδειγμα, ο Calvin (Ramsay) δεν είχε κάνει προετοιμασία μαζί μας το καλοκαίρι, συνεπώς αυτή είναι η πρώτη του προετοιμασία μαζί μας και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και να αφομιώσει ό,τι χρειάζεται.
Ο Ben Doak δείχνει πολύ ελπιδοφόρος, ο Bobby Clark αποτελεί πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ σημαντικό που τους έχουμε εδώ και δουλεύουμε μαζί τους καθημερινά.»

Πριν την επιστροφή στη βάση, η Liverpool έχει να δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με την AC Milan ενόψει του παιχνιδιού για το Carabao Cup με τη Manchester City στις 22 Δεκεμβρίου.

Οι τρεις φέρελπις που εντυπωσιάζουν τον Klopp στο Dubai
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com