Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Falk: «Ο Bellingham είναι πολύ κοντά στη Liverpool»

Falk: «Ο Bellingham είναι πολύ κοντά στη Liverpool»

Πάρα πολύ κοντά στην υπογραφή του Jude Bellingham βρίσκεται η Liverpool, σύμφωνα με τον αξιόπιστο Γερμανό δημοσιογράφο, Christian Falk.

Ο ρεπόρτερ της SportBILD, ο οποίος ειδικεύεται κυρίως σε θέματα της Bayern Munich αλλά και γενικότερα των Γερμανικών ομάδων, ανέφερε πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να μετακομίσει στο Μέρσισαιντ και όχι στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Real, με την οικογένειά του να είναι σύμφωνη σε αυτό το σκεπτικό.

Μιλώντας, λοιπόν, στο podcast του The Anfield Wrap, τόνισε πως οι γονείς του και ο ατζέντης του Mark Bennett είναι αφοσιωμένοι στη μεταγραφή του Jude στη Liverpool, παρά το ενδιαφέρον από Real Madrid, Paris Saint-Germain, Chelsea και Manchester City.

Ο Falk επανέλαβε αρκετές φορές ότι ο Bellingham θα αποχωρήσει από τη Borussia Dortmund το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να δίνει ελπίδες σε οποιοδήποτε σενάριο παραμονής.

Η κοστολόγηση των Γερμανών είναι ανάμεσα σε 85 και 130 εκατομμύρια λίρες (περίπου 100 με 150 εκατομμύρια ευρώ), με τις δύο πλευρές πάντως να ξεκινάνε, όπως είναι φυσικό, από τα όρια αυτά τις συζητήσεις (στα 100εκ ευρώ η Liverpool, στα 150εκ η Dortmund).

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι συζητήσεις των δύο ομάδων θα καθορίσουν αν ο διακαής πόθος των Reds (και όχι μόνο) θα γίνει κάτοικος Anfield, αφού η πλευρά του παίκτη φαίνεται να έχει επιλέξει ήδη τη Liverpool ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Trnet Alexander-Arnold και Jordan Henderson συνεχίζουν να έχουν… από κοντά τον Jude Bellingham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com