Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Harvey Elliott για Κώστα Τσιμίκα: «Είναι ένας απίστευτος τύπος»

Harvey Elliott για Κώστα Τσιμίκα: «Είναι ένας απίστευτος τύπος»

Ο Harvey Elliott υποστήριξε ότι ο συμπαίκτης του στη Liverpool, Κώστας Τσιμίκας, είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα στον κόσμο.

Οι δύο παίκτες εθεάθησαν πρόσφατα να κάνουν διακοπές μαζί στο διάλειμμα του Mundial. Τώρα, μιλώντας στο liverpoolfc.com από το προπονητικό στρατόπεδο της Liverpool στο Dubai, ο Elliott «άνοιξε τα χαρτιά του» γύρω από την φιλία του με τον Κώστα.

«Είναι ένας απίστευτος τύπος, ένας από τους αγαπημένους μου στον κόσμο, για να είμαι ειλικρινής. Είναι ένας υπέροχος τύπος και έχει μια υπέροχη οικογένεια γύρω του (την Ομάδα). Οπότε το να μπορείς να περνάς χρόνο μαζί του, να πηγαίνεις για φαγητό και να περνάς όμορφες διακοπές μαζί του, είναι τουλάχιστον εξαιρετική παρέα», είπε ο 19χρονος μέσος των Reds.

«Αν κάποιος έχει την εμπειρία, ξέρει ακριβώς τι εννοώ! Είναι απλώς ένας κολλητός που πρέπει να υπάρχει για να σε ανεβάζει πάντα σε κάθε στιγμή, που είναι και το πιο σημαντικό πράγμα. Εάν νιώθεις πεσμένος ή δεν σηκώθηκες καλά το πρωί, είναι εκεί για σένα και πάντα ενεργητικός! Τι τύπος και τι παίκτης να είναι αυτός κοντά μας».

Αυτό δεν είναι καθόλου έκπληξη να το ακούσουμε, όλοι αγαπούν τον Κώστα. Ο «Scouse Greek» έχει αγαπηθεί πραγματικά τόσο από τους οπαδούς, όσο και στους συμπαίκτες του από την άφιξή του το 2020.

Μπορεί να μην είχε τον ίδιο αντίκτυπο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σίγουρα είχε τις στιγμές του. Ο Τσιμίκας σημείωσε αξέχαστα το πέναλτι που κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας τον Μάιο και είναι σταθερά πολύ καλός τους τελευταίους 18 μήνες.

Στην πραγματικότητα, ο ανταγωνισμός που παρείχε στον Andy Robertson ως αριστερό μπακ, ώθησε τον Robo να βρει ξανά την καλύτερη του φόρμα.
Ο αρχηγός της Σκωτίας είχε δραματική πτώση στην απόδοσή του έχοντας παίξει ασταμάτητα για αρκετά χρόνια. Αλλά τώρα που ο Jurgen Klopp ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί στον Τσιμίκα για να του δώσει μια ανάσα, ο Robertson έχει νέο αέρα.

Δεδομένου του πόσο λίγο έχει παίξει σε σχέση με το πόσο καλός ήταν από την μετακίνησή του για 11 εκ. λίρες, ο Τσιμίκας θα ήταν μέσα στα δικαιώματά του να είναι «μουτρωμένος». Αυτό όμως, απλά δεν είναι το στυλ του. Όπως βεβαιώνει ο Elliott, ο 26χρονος είναι ένας «φύλακας» τύπος, που πάντα αστειεύεται και κάνει τους συμπαίκτες του να γελούν. Είναι απαραίτητοι αυτού του είδους χαρακτήρες σε μια επιτυχημένη ομάδα.

Αν και ο Τσιμίκας αναμφίβολα θα προτιμούσε να παίζει παρά να κερδίζει τους διαγωνισμούς δημοτικότητας, εξακολουθεί να χτίζει τον «μύθο» του, από μόνος του στη Liverpool.

Harvey Elliott για Κώστα Τσιμίκα: «Είναι ένας απίστευτος τύπος»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com