Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αχώριστοι στο Κατάρ οι Henderson, Bellingham και Alexander-Arnold

Αχώριστοι στο Κατάρ οι Henderson, Bellingham και Alexander-Arnold

Συνεχώς… από κοντά έχουν στο Κατάρ τον Jude Bellingham οι ποδοσφαιριστές της Liverpool, Jordan Henderson και Trent Alexander-Arnold.

Με τα σενάρια περί μεταγραφής του Bellingham στους Reds να φουντώνουν, με έμπιστες πηγές στη Γερμανία να μιλάνε μέχρι και για συμφωνία της Liverpool με τον παίκτη, οι Arnold και Henderson Μάλλον κάνουν την… δική τους προσπάθεια να φέρουν τον πρώην παίκτη της Birmigham στο Μέρσισαιντ!

Ο δεξιός μπας των Reds είναι πιο κοντά με τον χαφ της Dortmund, αφού από τη πρώτη κιόλας προπόνηση της εθνικής Αγγλίας στα γήπεδα του Κατάρ, οι δύο τους είναι αχώριστοι.

Τόσο, που πέρασαν μαζί και το ρεπό που τους δόθηκε από τον Gareth Southgate, ανεβάζοντας μάλιστα και μια φωτογραφία στα social media, κάνοντας τους φίλους της Liverpool να ονομάσουν τον Arnold… «Agent Trent»!

Ο Trent δεν είναι ο μόνος φίλος του Jude στο Κατάρ, βέβαια, αφού ο Henderson φαίνεται να έχει αναλάβει την… καθοδήγηση του νεαρού χαφ!

Στο παιχνίδι με την Σενεγάλη οι δύο τους συνδυάστηκαν, ο Bellingham έδωσε την ασίστ για τον Henderson, με τους δύο να έχουν έναν… έντονο πανηγυρισμό.

Μετά το παιχνίδι, ο Henderson με τον Arnold έκαναν τον πανηγυρισμό, με τον Bellingham να απαθανατίζει τη στιγμή και να την ανεβάζει στα social media!

Ο Henderson χαρακτήρισε τον Bellingham ως «μοναδικό», δεχόμενος φυσικά και ερώτηση σχετικά με το μέλλον του 19χρονου και τα σενάρια για την Liverpool.

O Bellingham, από τη δική του πλευρά, εξαπέλυσε πυρά προς τους επικριτές του αρχηγού των Reds.

Οι δημόσιες εμφανίσεις των τριών είναι αρκετές και φυσικά βάζουν λάδι στη φωτιά, με τους Jude, Trent και Hendo μάλλον να ξέρουν πολύ καλά τον θόρυβο που προκαλούν και να διασκεδάζουν με αυτό!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com