Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αγαπημένο του γκολ του θρύλου της Liverpool John Barnes (vids)

Το αγαπημένο του γκολ του θρύλου της Liverpool John Barnes (vids)

Ο θρύλος της Liverpool John Barnes αναφέρθηκε πρόσφατα στο αγαπημένο του γκολ και μπορεί να εκπλήξει τους οπαδούς της Αγγλίας και των Reds.
Ο John Barnes μιλώντας για ένα ιδιαίτερο γκολ με τη Liverpool και εξήγησε πως είναι το αγαπημένο του στην καριέρα του.

Ήταν πριν από 38 χρόνια όταν ο John Barnes συγκλόνισε το στάδιο Maracana και σχολιάσθηκε στην διεθνή σκηνή με ένα απίστευτο ατομικό γκολ της Αγγλίας εναντίον της Βραζιλίας.
Αγωνιζόμενος ακόμη για τη Watford εκείνη την εποχή, ο γεννημένος στην Τζαμάικα εξτρέμ πήρε την κατοχή στα μέσα του μισού γηπέδου της Βραζιλίας και πέρασε με άνεση πέντε αντιπάλους και τον τερματοφύλακα Roberto Costa, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, για να πετύχει ένα από τα ωραιότερα γκολ όλων των εποχών από παίκτη της Αγγλίας, παγώνοντας το κοινό του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι αυτή η μεγαλειώδης στιγμή ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας του Barnes με 211 γκολ σε σύλλογο και χώρα, αλλά όταν η ECHO μίλησε μαζί του για το αξέχαστο γκολ του στο παγκοσμίου φήμης γήπεδο Maracana, εκείνος το «υποβάθμισε»!

Συγκεκριμένα ο Barnes είπε: «Το αγαπημένο μου ήταν εναντίον της Queens Park Rangers. Στη Βραζιλία, ναι, ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι οι Βραζιλιάνοι προσπαθούσαν πολύ σκληρά. Νομίζω ότι κάποιος έπρεπε να μου κάνει τάκλιν. Αλλά φυσικά, το να σκοράρεις στο γήπεδο Maracana είναι ξεχωριστό, όταν παίζεις για την Αγγλία εναντίον της Βραζιλίας. Αλλά το αγαπημένο μου γκολ ήταν αυτό της QPR».

Το γκολ της QPR στο οποίο αναφέρεται ο Barnes δεν είναι το πέναλτι του που χάρισε στη Liverpool τον 18ο τίτλο πρωταθλήματος που τότε ήταν το ρεκόρ της το 1990 (και που θα αποδεικνυόταν ο τελευταίος της για 30 χρόνια), αλλά το δεύτερο από τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της ίδιας ομάδας το 1987, όταν μια τριάδα νέων μεταγραφών ήταν ήδη σε αποστολή να αποδείξουν ότι μπορούσαν να πάρουν την κληρονομιά των προκατόχων τους και να συνεχίσουν της επιτυχίες.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δύο γκολ του John Barnes, για τα οποία έγινε λόγος:

Το αγαπημένο του γκολ του θρύλου της Liverpool John Barnes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com