Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκληρός ανταγωνισμός για Salah στο Fans’ Footballer of the Year Award

Σκληρός ανταγωνισμός για Salah στο Fans’ Footballer of the Year Award

Ο Mo Salah αντιμετωπίζει τον ισχυρότερο ανταγωνισμό που είχε ποτέ στην προσπάθειά του να συμπληρώσει ένα χατ-τρικ με τα βραβεία Fans’ Footballer of the Year.

Οι δημοσιογράφοι συνέταξαν μια λίστα με εννέα παίκτες και τώρα εναπόκειται σε εσάς, τους οπαδούς, να αναδείξετε τον Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς των Φιλάθλων για το 2022.

Περισσότεροι από 135.000 οπαδοί συμμετείχαν πέρυσι, με τον επιθετικό της Liverpool να συγκεντρώνει το απίστευτο 61% των ψήφων για να διατηρήσει τον τίτλο του, αφού πήρε το πρώτο βραβείο το 2020.

Ο Salah μπήκε και πάλι στην τελική λίστα για το 2022, αλλά αντιμετωπίζει ανταγωνισμό όχι μόνο από τους πρωταγωνιστές της Premier League, αλλά και από μια νικήτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών, την Beth Mead.

Οι δημοσιογράφοι πρότειναν παίκτες από όλη την κορυφαία κατηγορία – τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες – οι οποίοι στη συνέχεια κατέληξαν σε έναν κατάλογο εννέα παικτών.

Ο Salah και ο Mead είναι μαζί με τον νικητή της Premier League Kevin De Bruyne, τον Bruno Guimaraes που υπέγραψε τον Ιανουάριο η Newcastle και τον James Maddison της Leicester με τον συμπαίκτη του στην Αγγλία Bukayo Saka της Arsenal. Το δίδυμο της Totttenham Xarry Kane και Heung-min Son είναι επίσης εκεί, με τον Erling Haaland να συμπληρώνει τη λίστα μετά από μια εκπληκτική εισαγωγή στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Σκληρός ανταγωνισμός για Salah στο Fans’ Footballer of the Year Award
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com