Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανέλαβε manager στην Wigan Athletic ο Klolo Toure

Ανέλαβε manager στην Wigan Athletic ο Klolo Toure

Έχοντας δουλέψει υπό τον Brendan Rodgers ως προπονητής για πάνω από πέντε χρόνια, ο πρώην αμυντικός της Liverpool Kolo Toure, ανέλαβε τώρα την πρώτη του δουλειά ως πρώτος manager με την ομάδα της Championship Wigan Athletic.

Ο Ιβοριανός πραγματοποίησε 71 συμμετοχές με τους «κόκκινους» μεταξύ 2013 και 2016, αφού αποκτήθηκε από τον Rodgers με ελεύθερη μεταγραφή από τη Man City. Όταν ο Toure έμεινε ελεύθερος από τη Liverpool στο τέλος της σεζόν 2015-16, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν στη Celtic, όπου ο κεντρικός αμυντικός θα ολοκλήρωνε την καριέρα του.

Ανέλαβε ρόλο στο προπονητικό επιτελείο της Celtic ως τεχνικός βοηθός τον Σεπτέμβριο του 2017, προτού ακολουθήσει τον Rodgers στη Leicester City ως προπονητής της πρώτης ομάδας, λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα. Τώρα, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια εργασίας ως Νο 2 στην Premier League, ο Toure πήρε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητες του ως προπονητής στη Wigan, διαδεχόμενος τον Leam Richardson, ο οποίος απολύθηκε στις αρχές του μήνα.

Οι Latics βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 22η θέση του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τις θέσεις υποβιβασμού όταν η αγωνιστική περίοδος ξεκινήσει εκ νέου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Ανέλαβε manager στην Wigan Athletic ο Klolo Toure
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com