Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε προσωρινά στο Merseyside ο τραυματίας Pitaluga

Επέστρεψε προσωρινά στο Merseyside ο τραυματίας Pitaluga

Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο περιόρισε το εξαιρετικό ξεκίνημα της σεζόν για τον δανεικό από τη Liverpool Marcelo Pitaluga, ο οποίος επέστρεψε προσωρινά από τη Macclesfield.

Ο Pitaluga ευδοκιμεί στην πρώτη του εμφάνιση σε ανώτερο επίπεδο, αφού εντάχθηκε στη Macclesfield, με τη μορφή δανεισμού για μια ολόκληρη σεζόν, προκειμένου να αποκτήσει ζωτικής σημασίας εμπειρία.

Παρόλο που το επίπεδο μπορεί να απέχει πολύ από αυτό της Liverpool, οι σωματικές και ψυχικές προκλήσεις θα πρέπει να χαλυβδώσουν τον Βραζιλιάνο, για ένα σταδιακό βήμα προς την πρώτη ομάδα στο Merseyside.

Σε 23 παιχνίδια πριν από το ταξίδι της Τρίτης στο Runcorn Linnets, η Pitaluga είχε κρατήσει 11 χωρίς να δεχθεί γκολ και είχε δεχτεί μόνο 17 γκολ, αλλά ο τραυματισμός χτύπησε στο Cheshire.

Ο 19χρονος άντεξε περίπου μία ώρα πριν αποχωρήσει, αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας απομάκρυνσης, με το ιατρικό προσωπικό να τον στηρίζει κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.
Εξακολουθώντας να βρίσκεται κανονικά στο προπονητικό κέντρο AXA, ο Pitaluga επέστρεψε στη συνέχεια στο Liverpool για εξετάσεις και τώρα αποκαλύφθηκε ότι έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου.
Η Macclesfield απέκλεισε στη συνέχεια τον δανεικό της παίκτη από την επερχόμενη αναμέτρηση με την Prescot Cables και εξήγησε ότι «οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι μπορεί να μείνει εκτός μέχρι το νέο έτος»

Ο Pitaluga θα συνεχίσει να λαμβάνει «εξειδικευμένη θεραπεία» από το ιατρικό επιτελείο της Liverpool, όπως συνέβη και με τον δανεικό από την Crawley James Balagizi. Καθώς η Macclesfield δεν προπονείται καθημερινά ως ομάδα εκτός πρωταθλήματος, επιτεύχθηκε συμφωνία ώστε ο πρώην νεαρός της Fluminense να παραμείνει στη Liverpool όλη την εβδομάδα και να αγωνίζεται με τον δανεισμό του.

Έχει δουλέψει τακτικά με την πρώτη ομάδα στο προπονητικό κέντρο AXA, με τον Jurgen Klopp να τον αναφέρει πρόσφατα ως μακροπρόθεσμη επιλογή.
Φαίνεται ότι τα σχέδια είναι να φέρει τελικά τον Pitaluga στην ομάδα των επαγγελματιών, ενδεχομένως ως αντικαταστάτη του Caoimhin Kelleher, αν ο Ιρλανδός αποφασίσει να προχωρήσει σε αναζήτηση θέσης βασικού αλλού.

Προς το παρόν, όμως, η προσοχή του θα επικεντρωθεί στην καλή ανάρρωση και στην επιστροφή του στη δράση με τη Macclesfield, το συντομότερο δυνατό.

Επέστρεψε προσωρινά στο Merseyside ο τραυματίας Pitaluga
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com