Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στα φιλικά με Lyon και AC Milan ο Luis Diaz

Επιστρέφει στα φιλικά με Lyon και AC Milan ο Luis Diaz

Ο Κολομβιανός δημοσιογράφος Pipe Sierra, αποκάλυψε ότι ο Diaz θα επιστρέψει στη δράση για λογαριασμό του Klopp μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Luis Diaz έλειψε από τη Liverpool. Από τότε που αποχώρησε τραυματίας στην ήττα με 3-2 από την Arsenal πριν από σχεδόν δύο μήνες, η φόρμα των «κόκκινων» συνεχίζει να παραπαίει με αρκετά σημαντικό τρόπο.

Ο Diaz καθιερώθηκε ως παίκτης-κλειδί για τη Liverpool από τότε που μεταγράφηκε στο Anfield από την Porto, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, με 49 εκατομμύρια λίρες. Έτσι, όταν τραυματίστηκε για μερικές βδομαδες, ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Jurgen Klopp. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια καλά νέα για τη Liverpool τώρα – και μάλιστα από μια πολύ αξιόπιστη πηγή.

Ο δημοσιογράφος Pipe Sierra, με έδρα την Κολομβία, ήταν ο πρώτος δημοσιογράφος που αποκάλυψε τη μετακίνηση του 26χρονου στην Premier League νωρίτερα φέτος. Και ο Sierra μίλησε στο The Anfield Talk στο Twitter, αποκαλύπτοντας ότι ο Diaz θα επιστρέψει στη δράση για λογαριασμό του Klopp μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Η Liverpool πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Lyon και τη AC Milan σε δύο φιλικούς αγώνες στο Ντουμπάι στις 11 και 16 Δεκεμβρίου – και ο Diaz θα είναι μέρος της ομάδας.

Ο Sierra δήλωσε: «Ήρθε στα κεντρικά γραφεία της εθνικής ομάδας για να κάνει αποτοξίνωση και να απολαύσει κάποιες διακοπές. Επέστρεψε στο Liverpool για να ολοκληρώσει τη διαδικασία αποκατάστασης. Η προσδοκία είναι ότι ο Luis Diaz θα είναι μέρος της ομάδας που θα πάει στο Dubai».

Αυτά είναι θαυμάσια νέα για την Liverpool, αν επιβεβαιωθούν. Όσο πιο γρήγορα ο Klopp πάρει πίσω κάποιον σαν τον Diaz, τόσο το καλύτερο για τη Liverpool. Οι Reds χρειάζονται ένα κολοσσιαίο δεύτερο μισό της σεζόν, παρόμοιο με αυτό της περιόδου 2021-22.
Είναι έκτοι στον πίνακα της Premier League και επτά βαθμούς πίσω από την τέταρτη Tottenham, αλλά η επιστροφή του Diaz για την έναρξη του δεύτερου γύρου θα είναι μια τεράστια ώθηση.

Επιστρέφει στα φιλικά με Lyon και AC Milan ο Luis Diaz
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com