Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναλαμβάνει το ρόλο του Julian Ward ο Jurgen Klopp;

Αναλαμβάνει το ρόλο του Julian Ward ο Jurgen Klopp;

Ο Jurgen Klopp ίσως να είναι η λύση εκ των έσω στην αιφνιδιαστική παραίτηση του Julian Ward από την θέση του στη Liverpool το προσεχές καλοκαίρι.

Η απόφαση αυτή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας έρχεται λίγους μόλις μήνες αφότου ανέλαβε το εν λόγω πόστο. Ο Ward επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την επιλογή, μένοντας παρ’ όλα αυτά στο πόστο του ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Με αυτά τα δεδομένα και με το πωλητήριο που έχει βάλει η FSG (Fenway Sports Group) στη Liverpool, είναι πιθανό να μη γίνει κάποια κίνηση για αντικατάσταση του Ward το καλοκαίρι και να αναλάβει όλες ή ορισμένες από τις αρμοδιότητες του όσων αφορά τη στρατολόγηση των παιχτών, ο ίδιος ο manager της ομάδας, Jurgen Klopp, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί καινούριος ιδιοκτήτης.

Αυτό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, σημαίνει ότι ο Γερμανός τεχνικός θα έχει μεγαλύτερη επιρροή στις μεταγραφές. Βέβαια, αναμένεται να δούμε αν θα έχει και τη στήριξη της διοίκησης, καθώς το καλοκαίρι που ζήτησε παίχτη για το κέντρο έχοντας τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο θα άντεχαν οι ήδη υπάρχοντες παίχτες σε αυτούς τους εξαντλητικούς ρυθμούς, η FSG έκανε κίνηση για τον Arthur Melo, φέρνοντας τον ως δανεικό. Παρ’ όλα αυτά, ο Βραζιλιάνος πρώην παίχτης των Juventus και Barcelona έχει αγωνιστεί μόλις 13 λεπτά από το καλοκαίρι λόγω τραυματισμών.

Με τον Klopp να έχει επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2026, οι πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος επιθυμεί σταθερότητα όσο καιρό θα διαρκέσει η αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη κι ένας τρόπος να το καταφέρει είναι να ελέγχει και να επιβλέπει τις αποκτήσεις και αποχωρήσεις των παιχτών.

Αναλαμβάνει το ρόλο του Julian Ward ο Jurgen Klopp;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com