Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο «έλεγχος τετραμήνου» του Rhys Williams με τη Blackpool

Ο «έλεγχος τετραμήνου» του Rhys Williams με τη Blackpool

Ο Rhys Williams αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ως δανεικός στη Blackpool, παίρνοντας πολλά λεπτά συμμετοχής και αρκετές εμπειρίες στην Championship.

Στη Liverpool πήρε την ευκαιρία του κατά τη διάρκεια της περίεργης σεζόν με τον covid-19 και τους πολλούς τραυματισμούς που ταλάνιζαν την ομάδα. Ήταν από τότε φανερό πως έχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και εμπειριών, κάτι που φαίνεται να αποκτάει σιγά σιγά με τη Blackpool.

Έχει πραγματοποιήσει 14 εμφανίσεις τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα (οι 11 ως βασικός) και το μεγάλο ερώτημα είναι αν με τις εμφανίσεις του θα διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της Liverpool για την επόμενη χρονιά.

Ίσως είναι πολύ νωρίς για να γίνει μια τέτοια συζήτηση, είναι αρκετά νέος, τα πηγαίνει καλά αλλά ακόμα όχι εξαιρετικά με τη φανέλα της Blackpool στη Championship και προφανώς έχει ακόμα πράγματα να βελτιώσει. Είναι ένας καλός αμυντικός αλλά απέχει ακόμα πολύ από τη παγκόσμια κλάση που έχουν οι κεντρικοί αμυντικοί της Liverpool και γνωρίζει ότι είναι πολύ μεγάλη η απόσταση που έχει να διανύσει.
Παρ’ όλα αυτά, μέσω της σκληρής δουλειάς και της συνεχούς προσπάθειας, ίσως να καταφέρει να επιστρέψει στους Reds την επόμενη σεζόν.

Ο «έλεγχος τετραμήνου» του Rhys Williams με τη Blackpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com