Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πώς ένα αμήχανο λάθος χάλασε τη μεταγραφή του Barry στη Liverpool

Πώς ένα αμήχανο λάθος χάλασε τη μεταγραφή του Barry στη Liverpool

Ο πρώην προπονητής της Aston Villa, Martin O’Neill εξήγησε το λόγο που η Liverpool δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Gareth Barry το 2008.

Υπό την ηγεσία του Rafa Benitez τότε στο πάγκο τους οι reds, ήταν παγκοίνως γνωστό πως ενδιαφέρονταν για τον Άγγλο μέσο, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός παίχτης για την Aston Villa, βοηθώντας τη να τερματίσει στην έκτη θέση της Premier League.

Ως αποτέλεσμα, η Liverpool ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της, παρ’ όλα αυτά η συμφωνία δεν τελεσφόρησε, αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με τις τότε δηλώσεις του ανέφερε την επιθυμία του να έρθει στους reds.

Ο Martin O’Neill συνέκρινε τη τωρινή κατάσταση του Cristiano Ronaldo με τον Erik Ten Haag με την αντίστοιχη δική του με τον Gareth Barry, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ασχολούμουν με κάποια δουλειά για το EURO 2008 στη Βιέννη, όταν έπεσε στα χέρια μου μια εφημερίδα με μία συνέντευξη του τότε παίχτη μου, Gareth Barry, με τον οποίο είχα πολύ καλές σχέσεις γενικά. Τον βοήθησα να ενταχθεί στην Εθνική Αγγλίας και είχε βασικό ρόλο στην Aston Villa που είχαμε δημιουργήσει. Στη συνέντευξη λοιπόν μου ασκούσε κριτική επειδή δεν τον βοηθούσα να πάρει τη μεταγραφή που ήθελε στη Liverpool. Αυτή ήταν μια εντελώς αμήχανη κατάσταση, αν και όντως δεν ήθελα να φύγει από την ομάδα. Έτσι, όταν γύρισα πίσω, του είπα ότι υπήρχαν ευκολότεροι τρόποι να το διαχειριστεί αυτό. Αρχικά θα μπορούσε απλά να μου το πει, δε χρειαζόταν να πάει στην εφημερίδα, γεγονός που θεωρώ πως μετά το κατάλαβε.»

Ο 70χρονος πλέον πρώην προπονητής συμπλήρωσε:
«Επίσης, αν θες να πας στη Liverpool, δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος να το κάνεις. Στο τέλος, η Liverpool δε κάλυψε τις απαιτήσεις μας (περίπου 10εκ λίρες). Είπαν πως δεν είχαν τα χρήματα και μπορούσαν να δώσουν μέχρι 8εκ. Όμως, μια εβδομάδα αργότερα ανακοίνωσαν τον Robbie Keane πληρώνοντας 20εκ. λίρες. Μία εξέλιξη που δεν έφτιαξε καθόλου τη διάθεση του Gareth.»

Πώς ένα αμήχανο λάθος χάλασε τη μεταγραφή του Barry στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com