Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μετανάστης – Εργάτης στο Κατάρ προς de Jong: «Να πας στην Liverpool!»

Μετανάστης – Εργάτης στο Κατάρ προς de Jong: «Να πας στην Liverpool!»

Ένας μετανάστης εργάτης στο Κατάρ είπε στον Frenkie de Jong ότι «έπρεπε να πάει στη Liverpool» καθώς η Ολλανδία έκανε ανοιχτή προπόνηση για το κοινό. Ο Ολλανδός έχει συνδεθεί με μια μετακόμιση στο Anfield τους τελευταίους μήνες και φαίνεται ότι ένας από τους εργαζόμενους που προσκλήθηκαν να παραστούν στην προπόνηση, τον είπε πως θα μπορούσε να ήταν ένας Κόκκινος.

Οι Oranje του Louis Van Gaal πέταξαν στο Κατάρ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς προετοιμάζονται για το πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2014. Ο αμυντικός των Reds Virgil van Dijk, θα οδηγήσει την Εθνική του ομάδα εκτός συνόρων, για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση – έχασε το Euro 2020 λόγω τραυματισμού του ACL κατά τη διάρκεια του Merseyside Derby – όταν θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Σενεγάλης χωρίς τον Sadio Mane, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι τους, ο van Dijk, ο de Jong και οι συμπαίκτες τους, φιλοξένησαν αρκετούς μετανάστες εργάτες που είχαν βοηθήσει στην κατασκευή γηπέδων και στην ανάπτυξη των γύρω περιοχών, προετοιμάζοντας την επίσκεψη των καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου. Ο Van Dijk απεικονίστηκε στον λογαριασμό Twitter της Ολλανδίας, να γελάει με έναν από τους εργαζόμενους, ενώ κανονίστηκαν και παιχνίδια μικρών ομάδων με τους εργάτες.

Και μιλώντας για την εμπειρία που ακολούθησε, ο μέσος της Barcelona, άφησε να εννοηθεί ότι υπήρχε οπαδός των Reds μέσα στην προσκεκλημένη ομάδα των εργατών.

«Ήταν ξεχωριστό για αυτούς (μετανάστες εργάτες), αλλά και για εμάς», είπε ο de Jong στο ολλανδικό AD.NL. «Μας δίνει ενέργεια και χαρά. Πολλοί άνθρωποι ήρθαν και δεν υπήρχε χρόνος για προσωπική συζήτηση. Ένας άντρας μου είπε ότι έπρεπε να πάω στη Liverpool! Μας άρεσε να το κάνουμε αυτό, αλλά τώρα εστιάζουμε στην Σενεγάλη.»

Η Liverpool είχε συνδεθεί με ενδιαφέρον για τον de Jong πρόσφατα, με το ESPN να αναφέρει ότι οι Reds κοιτούσαν μια προσφορά Ιανουαρίου καθώς ο Ολλανδός διεθνής μέσος ήταν απογοητευμένος από την συμμετοχή του στα παιχνίδια της Barcelona. Ο 25χρονος έχει ξεκινήσει μόνο 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για την καταλανική ομάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να φύγει το καλοκαίρι.

Μετανάστης – Εργάτης στο Κατάρ προς de Jong: «Να πας στην Liverpool!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com