Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Δεν έχω δείξει τον πραγματικό μου εαυτό»

Jones: «Δεν έχω δείξει τον πραγματικό μου εαυτό»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Curtis Jones, μιλώντας για την ανανέωση του συμβολαίου του και για τον τρόπο παιχνιδιού του, που έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν.

Πρώτα μίλησε για το νέο του συμβόλαιο:

“ Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο για την πίστη σε εμένα όπως πάντα, που μου έδωσε την ευκαιρία. Και για τον εαυτό μου, είμαι πολύ χαρούμενος. ”

“ Ήταν εύκολο πράγμα [να αποφασίσω να ανανεώσω]. Είναι ο σύλλογος της παιδικής μου ηλικίας, είμαι Scouser, έχω υποστηρίξει τον σύλλογο για όλη μου τη ζωή, οπότε ναι, περιμένω να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. ”

“ Νομίζω ότι αν ήμουν σε διαφορετικό σύλλογο, ο στόχος, ο στόχος και το όνειρό μου θα ήταν πάντα να έρθω εδώ και να παίξω. Αλλά τώρα είμαι εδώ, είμαι εδώ από τα έξι μου χρόνια. ”

“ Υποστηρίζω την ομάδα για όλη μου τη ζωή και ειδικά τώρα με το πώς είναι η ομάδα και το προπονητικό επιτελείο γύρω μου, απλά νιώθω ότι είναι το τέλειο μέρος για μένα. ”

Για τον τρόπο παιχνιδιού του πρόσθεσε:

“ Ήμουν στην Ακαδημία και ήμουν επιθετικό παιδί, η πρώτη σκέψη ήταν πάντα να έχω την μπάλα και απλά να τρέχω και απλώς να προσπαθώ να σκοράρω ή να κάνω ασίστ ή να σουτάρω. ”

“ Όσο μεγαλώνεις και όσο περισσότερη εμπειρία έχεις γύρω από την ομάδα και στην Premier League και στο Champions League, αρχίζεις να μαθαίνεις ότι δεν είναι τόσο απλό, οπότε πρέπει να αλλάξεις το παιχνίδι σου. Έχω παίξει σε έναν βαθύτερο ρόλο. ”

“ Έτσι μου έδωσε περισσότερο μια πειθαρχημένη πλευρά που πρέπει να καταλάβω ότι η άμυνα είναι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και μερικές φορές είναι καλύτερο να είσαι απλός με την μπάλα. Το τελευταίο μισό του γηπέδου είναι για να σκοράρεις γκολ, κάνεις ασίστ, να δημιουργείς ευκαιρίες και άλλα. ” Είπε ο Jones.

“ Λοιπόν, τα μαθαίνω όλα τώρα και είμαι ακόμα στη διαδικασία. [Έχω ωριμάσει] ως άνθρωπος, αλλά περισσότερο ως παίκτης θα έλεγα. Πάντα ήμουν ένα νεαρό παιδί που έπαιζα στις μεγαλύτερες ομάδες, οπότε ήμουν πάντα ένα ώριμο παιδί. Πλέον έχω αλλάξει το παιχνίδι μου και είναι προς το καλύτερο. ”

“ Ό,τι έχω πει εδώ όσον αφορά το ότι έχω αλλάξει ως άνθρωπος, έχω αλλάξει ως παίκτης, έχω αλλάξει το παιχνίδι μου σε ορισμένα σημεία, όλα είναι εξαιτίας αυτών των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου. ”

“ Αν δεν είχα τη βοήθειά τους, δεν λέω ότι δεν έχω ποδοσφαιρικό μυαλό για να το καταλάβω από μόνος μου, αλλά με αυτούς ήταν πιο γρήγορο, ήταν πιο εύκολο. Όπως είπα, Είμαι ευγνώμων και είμαι τυχερός που έχω προσωπικό σαν κι αυτούς κοντά μου. ”

Για την αγαπημένη στιγμή μέχρι σήμερα:

“ Πλησιάζω στα 100 [παιχνίδια], οπότε υπήρξαν πολλά ε. Αλλά ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει πολύ είναι η εποχή που ήμουν αρχηγός της ομάδας. Ήταν η U21 εκείνη την εποχή, αλλά ήμουν ο νεότερος αρχηγός της. ”

“ Και ως αγαπημένη στιγμή, θα έλεγα αυτή,  επειδή κερδίσαμε το παιχνίδι και περάσαμε επίσης. Από τότε που ήρθα γύρω από την ομάδα υπήρχε πάντα φασαρία γύρω μου από το όνομά μου, ήμουν πάντα ο παιδί που έρχεται, είμαι ένας Scouser που έχει σκοράρει σημαντικά γκολ και άλλα τέτοια. ”

“ Αλλά την ίδια στιγμή δεν νομίζω ότι έχω δείξει τον πραγματικό εαυτό μου. Έχω μιλήσει πολύ για το πώς έχω αλλάξει το παιχνίδι μου, προσαρμόζομαι, ωριμάζω και άλλα πράγματα, έτσι ώστε να νιώθω ότι τώρα ενώνονται όλα. ”

Ο Curtis Jones ανανέωσε μέχρι το 2027.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com