Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμη για ενδιαφέρον Ινδού δισεκατομμυριούχου για εξαγορά της Liverpool

Φήμη για ενδιαφέρον Ινδού δισεκατομμυριούχου για εξαγορά της Liverpool

Η FSG έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες ότι αναζητά επενδυτές για τη Liverpool, με αμφότερα τα ενδεχόμενα μερικής και πλήρους πώλησης να είναι ανοιχτά.

Όπως είχε γράψει το liverpool.gr σχεδόν αμέσως μετά την εμφάνιση των νέων, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του συλλόγου βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νέων μετόχων, χωρίς ωστόσο να έχει φτάσει σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιο φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία.

Εν μέσω αυτού του κλίματος αβεβαιότητας για το ιδιοκτησιακό μέλλον του κλαμπ, η γνωστή βρετανική εφημερίδα Mirror ισχυρίστηκε σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ της ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος για την πλήρη εξαγορά του συλλόγου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον 8ο πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Ο λόγος για τον Ινδό Mukesh Ambani. Σύμφωνα με τη Mirror, ο Ασιάτης επιχειρηματίας έχει έρθει σε μία πρώτη διερευνητική επαφή με τη Fenway Sports Group.

Ο Ambani, o οποίος βρίσκεται στην 8η θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes, είναι δεδομένα λάτρης του αθλητισμού και των επενδύσεων σε αυτόν, αν κρίνει κανείς από τη μέχρι τώρα δραστηριότητά του. Είναι ο άνθρωπος πού συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία της ινδικής Super League, ενώ είναι και ο ιδιοκτήτης της ινδικής ομάδας κρίκετ «Mumbai Indians».

Το κρίκετ είναι το δημοφιλέστερο σπορ στη νοτιοασιατική χώρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ποδόσφαιρο πάει πίσω. Η δε Liverpool έχει αρκετούς Ινδούς υποστηρικτές.

O φερόμενος ενδιαφερόμενος αγοραστής της Liverpool, Mukesh Ambani.
O φερόμενος ενδιαφερόμενος αγοραστής της Liverpool, Mukesh Ambani.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com