Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Σύγχρονος επιθετικός ο Nunez

Virgil: «Σύγχρονος επιθετικός ο Nunez

Ο Virgil van Dijk μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Darwin Nunez, χαρακτηρίζοντας τον ως σύγχρονο επιθετικό και αποθεώνοντας τον για την μέχρι τώρα παρουσία του στη Liverpool.

Ο διεθνής άσος σκόραρε δύο γκολ το Σάββατο κόντρα στη Southampton και πηγαίνει στο Μουντιάλ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Ολλανδός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Έχει όλα τα προσόντα για να είναι ένας σύγχρονος επιθετικός. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο, τον αγοράσαμε και ωριμάζει, παρέμεινε υπομονετικός, είχε σκυμμένο το κεφάλι του και έπαιξε και αυτό είναι μια πίστη για αυτόν. ”

“ Ελπίζω ότι μπορεί να συνεχίσει να σκοράρει και να παραμείνει σημαντικός για την ομάδα. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την ποιότητά του, αλλά προφανώς όταν έχεις ένα τέτοια τιμή αγοράς και τα γκολ δεν έρχονται, όπως τα θέλεις, είναι καλό [που έδειξε χαρακτήρα] και νομίζω ότι τα πήγε πολύ καλά. ”

“ Μαθαίνει πώς θέλουμε να παίξουμε, μαθαίνει τι περιμένουμε από αυτόν, προφανώς παίζει λίγο στα αριστερά αλλά έχει και έναν ελεύθερο ρόλο που έρχεται στο κέντρο της επίθεσης. Θέλει χρόνο, το ξέρετε. ”

“ Είναι μια νέα ομάδα, νέο περιβάλλον, νέα χώρα, νέα γλώσσα, οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό για αυτόν να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο [για να προσαρμοστεί], αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ικανότητες υπάρχουν και τα γκολ θα έρθουν. ”

Ο Darwin Nunez σκοράρει κόντρα στη Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com