Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > BREAKING: Έβαλε πωλητήριο στη Liverpool η FSG!

BREAKING: Έβαλε πωλητήριο στη Liverpool η FSG!

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στη Liverpool, καθώς η Fenway Sports Group έβαλε πωλητήριο στον σύλλογο, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το Νησί!

Όπως αναφέρει ο David Ornstein της The Athletic, η FSG έχει κάνει ήδη την προεργασία της, για την πώληση του συλλόγου και είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για την πώληση του συλλόγου μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τόσο η Goldman Sachs, όσο και η Morgan Stanley είναι οι σύμβουλοι πώλησης, αν και ακόμα είναι νωρίς για να γνωρίζουμε αν και πότε θα αλλάξει χέρια ο ιστορικότερος σύλλογος της Αγγλίας.

Η Fenway Sports Group δεν φαινόταν τους προηγούμενους μήνες να ήθελε να παραχωρήσει τους Reds, ωστόσο η έντονη και συνεχόμενη κριτική που δέχονται από τον κόσμο της ομάδας για τη φετινή πορεία και την έλλειψη μεταγραφών, ενδέχεται να άλλαξε τα πλάνα τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η αξία του συλλόγου έχει πλέον γιγαντωθεί, αγγίζοντας πλέον τα £3.6 δισεκατομμύρια, με την FSG να είχε απορρίψει μια πρόταση εξαγοράς, ύψους £3 δισεκατομμυρίων από τη Μέση Ανατολή το 2021.

Σύμφωνα με δήλωση της, η Κόκκινη διοίκηση επιβεβαιώνει πως εξετάζει το ενδεχόμενο επένδυσης στον σύλλογο από ενδιαφερόμενες πλευρές, κάτι που είναι ήδη γνωστό, αλλά όχι και πως έχει βάλει πωλητήριο στην ομάδα, τουλάχιστον επίσημα, με τον Ornstein να εμμένει στο ρεπορτάζ του πως ο σύλλογος βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στη Liverpool.

Τελειώνει η FSG από τη Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com