Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έσπασε την κατάρα στο Λονδίνο η Liverpool!

Έσπασε την κατάρα στο Λονδίνο η Liverpool!

Επιτέλους! Η Liverpool με καλή για τα φετινά της δεδομένα εμφάνιση επικράτησε της Tottenham μέσα στην έδρα της, πετυχαίνοντας το πρώτο της φετινό εγχώριο διπλό.

Πρώτο ημίχρονο: Προσεκτικά και χωρίς διάθεση για μεγάλα ρίσκα μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του Tottenham Hotspur Stadium. Oι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Ivan Perisic, o oποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μετά την παρέμβαση του Alisson. Oι Reds από την άλλη σκόραραν στην πρώτη τους μεγάλη φάση, με τον Mo Salah να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Darwin Nunez και να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο ήπιος σχετικά ρυθμός συνεχίστηκε, μέχρι πού στο 40ο λεπτό, ο Eric Dier έκανε ένα πολύ αποτυχημένο γύρισμα προς τα πίσω μετά το βολέ του Ali, με τον Αιγύπτιο φυσικά να μη χαρίζεται ούτε αυτή τη φορά στον Hugo Lloris.

Δεύτερο ημίχρονο: «Αll-in» από το ξεκίνημα για τους παίκτες του Antonio Conte! Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ με τον Kane στο τρίτο λεπτό του β’ μισού, όμως το δοκάρι τους έκοψε τη χαρά για δεύτερη φορά. Η έντονη πίεση όμως συνεχίστηκε, και στο 70′ ο βασικός στράικερ της εθνικής Αγγλίας αξιοποίησε την ασίστ του Dejan Kulusevski και με υπέροχο τελείωμα από δύσκολη θέση νίκησε τον ανίκητο κατά τα άλλα Alisson. Η ανελέητη πίεση των Spurs συνεχίστηκε, χωρίς όμως αντίκρισμα, με τη Liverpool να σπάει επιτέλους το ρόδι και να παίρνει το πρώτο της φετινό διπλό στο πρωτάθλημα.
Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ του Mo Salah.
Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ του Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com