Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της Tottenham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της Tottenham

Για τη σπουδαία επικράτηση με 1-2 επί των Spurs στο Tottenham Stadium μίλησε ο Jürgen Klopp, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός μίλησε πρώτα για τον Mo Salah:

“ Τα αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά για να πω στους ανθρώπους πόσο καλός είναι ο Mo Salah. Χρειάζεσαι κάποιον να τελειώσει τις φάσεις και τις περισσότερες φορές είναι ο Mo.  ”

“ Η επιθυμία του του Mo, η εργατικότητα του είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι από εκείνον. ”

“ Οι Kenny Dalglish, Robbie Fowler πιθανότατα είχαν περιόδους που δεν σκόραραν. Ο Mo δεν θα σταματήσει, είναι στους οκτώ πρώτους σκόρερ της Liverpool και δεν θα σταματήσει. Όταν κοιτάς τα στατιστικά, τα γκολ και τις ασίστ του Mo, είναι τρελά. ”

“ Για εμάς είναι πάντα σημαντικός και το απέδειξε σήμερα με δύο τεράστια γκολ. ”

Για τη νίκη:

“ Η Tottenham φημίζεται για τις επιστροφές της αυτή τη σεζόν. Είχε ευκαιρίες να μας δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και το έκανε – αλλά περάσαμε το τεστ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

“ Αυτή η νίκη ήρθε δύσκολα. Κάναμε ένα εξαιρετικά καλό πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε μια σωστή αλλαγή. Εκείνοι τα πήγαν πολύ καλά, αλλά προσπαθήσαμε πολύ. ”

“ Συνεχίσαμε να παλεύουμε – υπήρξε τεράστιο πάθος στο δεύτερο ημίχρονο. Πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ – δεν είχαμε κερδίσει εκτός έδρας στην Premier League για πολύ καιρό, οπότε δεν ξέρω πώς να νιώσω αυτή τη στιγμή! ”

“ Πρέπει να μάθουμε ξανά να κερδίζουμε. ”

Για τη σημασία της νίκης:

“ Η νίκη σήμαινε πολλά σήμερα. Απλώς άφησα έναν βαθύ αναστεναγμό. Τεράστιο παιχνίδι για εμάς. Πραγματικά πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και μετά ένα δύσκολο δεύτερο ημίχρονο. Η Tottenham παίρνει όλα τα ρίσκα όταν χάνει στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Είναι μια σούπερ έντονη σεζόν. Επειδή πάει καιρός που κερδίσαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, δεν μπορούμε απλά να σκεφτόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε. Είναι μεγάλο για εμάς. Δύο νίκες στη σειρά, ναι σε διαφορετικές διοργανώσεις. ”

“ Η Southampton είναι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και αυτό είναι τεράστιο για εμάς. Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα, οπότε ναι, ας συνεχίσουμε. ”

Για τον Darwin Nunez:

“ Ο Darwin είναι μια τεράστια απειλή, υπάρχουν ακόμα πράγματα προς βελτίωση, αλλά είναι μια τεράστια απειλή στα αριστερά. Είναι εξαιρετικά έντονο κάθε ματς για αυτόν. ”

Για τον Alexander-Arnold:

“ Οι πάσες του είναι από άλλο πλανήτη. ”

“ Είναι πραγματικά δύσκολο να αμυνθείς ως τετράδα στα μετόπισθεν απέναντι στην Tottenham. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείς όταν αντιμετωπίζεις τον Perisic. Νόμιζω ότι ο Trent είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι.”

Για τους πανηγυρισμούς του με τον κόσμο:

“ Ήταν τεράστια νίκη σήμερα. Ήταν μια μεγάλη στιγμή. Είναι πραγματικά μεγάλη για εμάς και έτσι ένιωσα. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δεθώ περισσότερο με τη Liverpool. Θα είμαι συνδεδεμένος με αυτήν την πόλη και με αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο για πάντα. ”

Για τις δυσκολίες των εκτός έδρας ματς:

“ Δεν νομίζω ότι έχουμε τεράστιο πρόβλημα εκτός έδρας. Ναι, το Anfield είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς. Κερδίσαμε εκτός έδρας παιχνίδια μόνο στο Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Premier League. ”

Η Liverpool πέρασε από το Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com