Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Αισθάνομαι το πραγματικό νόημα του You’ll Never Walk Alone»

Alisson: «Αισθάνομαι το πραγματικό νόημα του You’ll Never Walk Alone»

Ο Alisson Becker επιθυμεί να ξεπεράσει τις τρέχουσες δυσκολίες της που έχει η ομάδα στην Premier League και αναγνωρίζει το πραγματικό νόημα του You’ll never walk alone.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής τερματοφύλακας ξεπέρασε το όριο των 200 συμμετοχών με τους Reds κόντρα στον Ajax τον περασμένο μήνα. Ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει κατακτήσει κάθε πιθανό τρόπαιο στην τετραετή θητεία του στη Liverpool. Γι’ αυτό του επίτευγμα δήλωσε:
«Είναι τεράστιο. Διακόσια παιχνίδια νομίζω ότι είναι τα περισσότερα με έναν σύλλογο αν και είμαι δεμένος με τους συλλόγους στους οποίους έχω παίξει. Η πρώτη μου ομάδα, η Internacional στη Βραζιλία, η Roma και τώρα εδώ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ για τα επόμενα 200.»

Εξηγώντας περαιτέρω πώς κατάλαβε το πραγματικό νόημα της ομάδας, συνέχισε:
«Νιώθω καλά. Αισθάνομαι το πραγματικό νόημα του You’ll Never Walk Alone όταν είναι εκεί και φωνάζουν το όνομά μου ή τα ονόματα των συμπαικτών μου ή τραγουδούν Allez, Allez, Allez ή τραγουδούν το You’ll Never Walk Alone», είπε.
«Νομίζω ότι τότε είναι η στιγμή που καταλαβαίνεις πραγματικά το νόημα αυτού του συλλόγου και ότι στο γήπεδο δεν είμαστε μόνο 11 παίκτες, αλλά είμαστε 50.000».

Alisson: «Αισθάνομαι το πραγματικό νόημα του You’ll Never Walk Alone»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com