Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τη Napoli»

Klopp: «Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τη Napoli»

Ο Jürgen Klopp μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Napoli για το Uefa Champions League στη συνέντευξη τύπου του.

Ο προπονητής των Reds μίλησε για τον αυριανό αγώνα:

“ Είναι μια αρκετά γρήγορη αλλαγή σκηνικού (μετά τη Σαββατιάτικη ήττα). Δεν γνωρίζω πλήρως την κατάσταση με τους τραυματίες – πρέπει να περιμένω από το ιατρικό επιτελείο. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε, αλλά ξέρετε ότι η Napoli είναι σε απίστευτη κατάσταση. ”

“ Αν παρακολουθείτε ποδόσφαιρο, θα ξέρετε ότι η Napoli είναι σε απίστευτη φόρμα, ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι για τεράστιο rotation. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

“ Αν έχουμε κάτι να αποδείξουμε; Το πιο σημαντικό πράγμα στον όμιλο του Champions League είναι να προκριθείς στους 16, αυτό κάναμε. Θα έχουμε ένα γεμάτο Anfield, οπότε πρέπει να είμαστε σε άριστη κατάσταση για αυτό. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος ποιους θα επιλέξουμε για την ενδεκάδα, αλλά παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ καλά συντονισμένη. Όλοι ξέρουν τι κάνουν. Αμύνονται μαζί και αντεπιτίθενται πολύ καλά. Κάνουν καλά πράγματα. Είναι μια πρόκληση. ”

“ Πρέπει να βρούμε 11 παίκτες για να αντιμετωπίσουμε τη Napoli και θέλουμε να τους δώσουμε τον σωστό αγώνα. Κερδίσαμε μία φορά τη Napoli – κάτι πολύ σημαντικό! Είναι πάντα δύσκολο και φέτος είναι ιδιαίτερα δύσκολο. ”

“ Είμαι έτοιμος για αυτό και ο κόσμος είναι έτοιμος για αυτό. Είναι μια δύσκολη στιγμή, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το αντιμετωπίσεις. ”

Για τον Joel Matip πρόσθεσε:

“ Δεν είναι έτοιμος. ”

Για τον Konate:

“ Είναι πολύ καλό που τον έχουμε πίσω. Είναι έτοιμος για την ομάδα τώρα. Προπονήθηκε χθες εντελώς κανονικά. Το κάνει για οκτώ ή εννέα ημέρες. Αυτό είναι προφανώς πολύ καλό. Είναι μια επιλογή. ”

Για τα γκολ που δέχεται πρώτη η ομάδα:

“ Καταλαβαίνω ότι κάνετε την ερώτηση, αλλά το τελευταίο γκολ που δεχθήκαμε δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικό. Τους το δώσαμε εμείς. Ναι, είναι ανησυχητικό, αλλά δεν ήταν το ίδιο με τους άλλους αντιπάλους. ”

“ Από όλα τα προβλήματα που έχουμε αυτή τη σεζόν, το ότι δεχόμαστε πρώτοι γκολ είναι ένα από αυτά και ίσως οδηγεί στα άλλα. ”

“ Μόλις ισοφαρίσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. ”

Για τη Napoli:

“ Αν η Napoli παίξει και στη συνέχεια όπως παίζει τώρα, έχει σίγουρα μια ευκαιρία να πάει στον τελικό. Αντέγραψαν το στυλ μας; Προφανώς όχι. ”

“ Ο Spalletti με όλη του την εμπειρία, έκανε κάποιες μεταγραφές και έφερε μαζί μια ομάδα που λειτουργεί σε εξαιρετικό επίπεδο. Μερικές πολύ καλές μεταγραφές που λειτουργούν σε εξαιρετικό υψηλό επίπεδο μαζί. ” Είπε ο Klopp.

“ Αμύνονται πολύ διαφορετικά από εμάς. ”

“ Θα δώσω ό,τι έχω και ακόμα περισσότερα. Είμαι έτοιμος να παίξω με τη Napoli. ”

“ Θα πάμε να το παλέψουμε. Αυτό θα κάνουμε. ”

Για τη σταθερότητα που ψάχνει η ομάδα:

“ Πιστεύω ότι η κρίση για αυτήν την ομάδα θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Κάνουμε τη δουλειά μας δημόσια. Αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% δίκαιο να κρίνουμε την ομάδα, δεν τους είχαμε όλους διαθέσιμους, μας λείπει η κορυφαία μας ποιότητα. Συνήθως κάνουμε αλλαγές. ”

“ Είναι φυσιολογικό να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις. Η Arsenal και η City θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις αργότερα. Είμαστε όλοι εκεί έξω για να κριθούμε, προπονητής, παίκτες, έτσι είναι. Αλλά δεν το σκέφτομαι. ”

“ Πρέπει να το παλέψουμε και αυτό κάνουμε. Είχαμε κάποια highlights αλλά και κάποια χτυπήματα. ”

“ Τα παιδιά θέλουν να κερδίζουν το παιχνίδια, δεν θέλουν να φέρουν ισοπαλία. Δεν θέλαμε να δεχθούμε το γκολ εναντίον της Leeds. Περιμένουμε περισσότερα από εμάς. Καταλήξαμε σε μια φάση με 1 εναντίον 2 στην περιοχή και αυτό κάνει τη ζωή να μην είναι πιο εύκολη. ”

“ Δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε. Οι άνθρωποι θα με κοιτάζουν και θα λένε ότι φαίνεται κουρασμένος. Δεν είμαι. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη δικαιολογία. Η δουλειά μου δεν είναι απλώς να είμαι εδώ όταν λάμπει ο ήλιος. ”

Για τις συγκρίσεις με την προπέρσινη σεζόν:

“ Ξέρω ότι δεν υπάρχει μια γρήγορη λύση, η σταθερότητα είναι το θέμα μας. Υπήρξαν καλές στιγμές, αλλά πάρα πολλά άσχημες. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Όλες οι ομάδες μυρίζουν τώρα την ευκαιρία εναντίον μας. Πρέπει να ελπίζουμε ότι οι παίκτες που επιστρέφουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι σε φόρμα και υγιείς και μπορούμε να επαναφέρουμε μερικά πράγματα και να πάμε από εκεί. Στη συνέχεια ξεκινάμε ξανά εκτός στην Aston Villa με ένα νέο προπονητή! Δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνουν! ”

“ Είμαι αρκετός καιρό στη δουλειά για να ξέρω ότι υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να κερδίσω το επόμενο παιχνίδι και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Κανείς δεν επιτρέπεται να κρυφτεί. ”

“ Είμαι σε αυτήν τη δουλειά αρκετό καιρό, υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να κάνουμε τα σωστά. Το προσπαθούμε βραχυπρόθεσμα και μετά μακροπρόθεσμα. ”

Για το γκολ της Leeds για το 1-2:

“ Ξύπνησα κατά τη διάρκεια της νύχτας εξαιτίας αυτού. Είμαι 55, οπότε ξυπνάω στη μέση της νύχτας ούτως ή άλλως για να πάω στην τουαλέτα! Αλλά αυτή τη φορά, ήταν λόγω του γκολ. ”

Τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα:

“ Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να παλέψουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το πρόβλημα είναι ότι η Napoli θα αγωνιστεί επίσης. Είναι σε κορυφαία φόρμα, μπορεί να κάνει αλλαγές. ”

“ Δεν θέλω να δω πίσω τακουνάκια, ψαλιδάκια. Πρέπει απλώς να παλέψουμε, αλλά θα το κάνει και η Napoli. Πρέπει να είμαστε ο αντίπαλος [που οι άλλες ομάδες] δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν, αλλά η Napoli είναι αρκετά καλή. Πρέπει να τους δώσουμε ένα χτύπημα. ”

“ Έλεγα ότι μια συνέντευξη Τύπου ήταν σαν διακοπές, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα με τις ερωτήσεις σας, όταν χάνουμε. Είναι βασανιστήριο. ”

Αν φοβάται τη Napoli:

“ Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και από τότε που τους αντιμετωπίσαμε, έχω δει τις καλύτερες στιγμές και τα παιχνίδια τους. Είναι πολύ καλοί. Δεν φοβάμαι, ούτε τους φοβάμαι – είναι μια δύσκολη πρόκληση. Σέβομαι πραγματικά αυτό που κάνουν. ”

“ Δεν φοβάμαι το αυριανό παιχνίδι. Ανυπομονώ για αυτό. ”

Για Ευρωπαϊκή νίκη στο Anfield η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com