Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχαριστημένος ο Klopp από την προσπάθεια του Nunez

Ευχαριστημένος ο Klopp από την προσπάθεια του Nunez

Ο Jurgen Klopp παραδέχτηκε ότι ο Darwin Nunez πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται για να βελτιωθεί, αφού ο επιθετικός της Liverpool πραγματοποίησε «μικτή» εμφάνιση στην ήττα των Reds από τη Leeds Utd.

Ο Ουρουγουανός έχασε ένα σορό ευκαιρίες για να σκοράρει κατά τη διάρκεια του αγώνα, με το να χάνει συγκεκριμένα τέσσερις ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένης μιας χρυσής, όπου θα έπρεπε να είχε σκοράρει. Ο Mohamed Salah έστρωσε την μπάλα στον επιθετικό, ο οποίος είχε μόνο τον Illan Meslier να νικήσει, αλλά ο τερματοφύλακας της Leeds στάθηκε όρθιος και έσωσε την προσπάθειά του.

Ο Ian Wright δήλωσε στο Match of the Day του BBC: «Νομίζω ότι ο Nunez πρέπει να τα πάει καλύτερα εκεί, πρέπει να το πάρει πάνω του». Ωστόσο, ο Nunez έδωσε τέσσερις βασικές πάσες και αποτέλεσε δημιουργική σπίθα στην επίθεση της Liverpool. Αυτό επέτρεψε στους Reds να είναι αποτελεσματικοί και στο transition, με τον Nunez να είναι το σημείο εστίασης για να τροφοδοτούνται από αυτόν οι Salah και Firmino.

Αν και δεν πέτυχε τελικά το γκολ, υπήρχαν θετικά στοιχεία από την εμφάνιση του Nunez και ο Klopp τον παρότρυνε να δουλέψει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του.

Ο Klopp είπε: «Κανείς δεν ξέρει πόσο καλός μπορεί να γίνει ο Darwin, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει. Πρέπει να παραμείνει σε φόρμα και να είναι διαθέσιμος όλη την ώρα, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, σε όλους τους διαφορετικούς τομείς».

Ο Nunez έδειξε ότι είναι πρόθυμος να δουλέψει σκληρά για να βελτιωθεί, καθώς πραγματοποίησε μια απίστευτη κούρσα που έσπασε τον πνεύμονα του, για να σταματήσει την Leeds στην αντεπίθεση στην ήττα του Σαββάτου. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα με τη Liverpool να χάνει την μπάλα από ένα κόρνερ, το οποίο οδήγησε σε ένα γρήγορο ξέσπασμα της Leeds, με μπροστάρη τον Jack Harrison.
Σίγουρα όμως ο ρυθμός εργασίας του Nunez δεν πρέπει να υποτιμηθεί, καθώς έδειξε πως με την συμπεριφορά του πως έχει πείσει τον Klopp ότι θα βγει σε καλό.

Ευχαριστημένος ο Klopp από την προσπάθεια του Nunez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com