Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Napoli (preview)

Liverpool – Napoli (preview)

Έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, με τη Liverpool να υποδέχεται στο Anfield τη Napoli το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Το παιχνίδι έχει πολύ μικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι Reds για να τερματίσουν πρώτοι πρέπει να επικρατήσουν με 4 γκολ διαφορά, κάτι που φυσικά είναι πολύ δύσκολο.

Οι Κυπελλούχοι Αγγλίας θα ψάξουν όμως μία νίκη μπροστά στο κοινό τους, μετά την αναπάντεχη Σαββατιάτικη ήττα από τη Leeds στο Anfield.

Νέες απουσίες δεν υπάρχουν για τη Liverpool, αφού στο παιχνίδι με τη Leeds δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.

Αναμενόμενα όμως θα δούμε μερικές αλλαγές  από τον Klopp, με τον Konate να ξεκινά στο κέντρο της άμυνας και τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της.

Ο Jordan Henderson θα επιστρέψει στον χώρο του κέντρου, ενώ θέση στην ενδεκάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει και ο Curtis Jones.

Στην επιθετική γραμμή της ομάδας δύσκολα θα δούμε κάποια αλλαγή, με τους Mo Salah, Bobby Firmino και Darwin Nunez να ξεκινούν ξανά, αν και ο Fabio Carvalho συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Εκτός παραμένουν οι Luis Diaz, Joel Matip, Diogo Jota, Arthur Melo, καθώς και οι Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita που δεν βρίσκονται στη λίστα.

Η Napoli βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μετρά 13 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όντας πρώτη στην Serie A και πρώτη στον πρώτο όμιλο του Champions League.

Έρχεται στο Anfield, για να κερδίσει ξανά τους Reds, μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Δεν έχει καμιά απουσία και θα αντιμετωπίσει τους Reds, με όλα της τα όπλα διαθέσιμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Tobias Stieler.

Ξανά κόντρα στη Napoli οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com