Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είχαμε ευκαιρίες – δεν αμυνθήκαμε καλά στο 1-2»

Klopp: «Είχαμε ευκαιρίες – δεν αμυνθήκαμε καλά στο 1-2»

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο χθεσινοβραδινός αγώνας με τη Leeds και ήρθε η ήττα για τη Liverpool με σκορ 1-2, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι Reds γνώρισαν την τέταρτη τους φετινή ήττα στο πρωτάθλημα και την πρώτη εντός έδρας, μετά τον Μάρτιο του 2021.

Ο Γερμανός μίλησε για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα:

“ Ήταν ένα πισωγύρισμα, απολύτως. Νομίζω ότι είχαμε μια πολύ καλή αρχή στον αγώνα, βγάλαμε ενέργεια και μου άρεσε πολύ, αλλά στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα φρικτό γκολ. Θα έλεγα πως είναι σχεδόν αυτογκόλ. ”

“ Πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης αλλά για κάποιο λόγο δεν μας έδωσε πίσω την ασφάλεια. Παλέψαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και δώσαμε πάρα πολλές μπάλες στον αντίπαλο. ”

“ Τα αγόρια προσπάθησαν, είχαμε καλή κατοχή και είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος, αν είναι 1-1 και αμυνθείς έτσι στη φάση γύρω από το δεύτερο γκολ, τα αφήνεις όλα ανοιχτά. ”

“ Στο τέλος, ήταν δύο εναντίον ενός στη μεγάλη περιοχή και μπορούν να τελειώσουν τη φάση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε αυτόν τον τύπο παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. ”

“ Αυτή η φάση είναι ατυχία, αλλά συμβαίνει. Είχαμε μια παρόμοια φάση πριν που δεν αξιοποιήσαμε. Τους βάλαμε υπό πίεση, ίσως όχι από κανονική ροή αγώνα πάντα, αλλά είχαμε ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε. ”

“ Παίξαμε εντάξει, αλλά δεν χρησιμοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, θέλαμε να πετύχουμε το γκολ, αλλά δεν είχαμε πραγματικά τον έλεγχο του αγώνα. Βγάζουμε την ένταση μας σε ορισμένες στιγμές. Είναι οι λεπτομέρειες, αλλά αυτές μετρούν στο ποδόσφαιρο. ”

“ Δεν ήταν εύκολο να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις τη δεδομένη στιγμή. Στο 1-1 είχαμε μερικές μεγάλες ευκαιρίες, αλλά η μεγαλύτερη απογοήτευση του παιχνιδιού είναι πώς αμυνθήκαμε στο δεύτερο γκολ. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Θα είχα πάρει εύκολα την ισοπαλία αυτή τη στιγμή, η οποία θα ήταν δύσκολο αποτέλεσμα να το δεχθούμε, αλλά τώρα στεκόμαστε εδώ χωρίς τίποτα, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό. ”

Για την κακή σεζόν που κάνει η ομάδα: 

“ Παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς γιατί είχαμε τραυματισμούς από την πρώτη μέρα και κάποιους παίκτες που έπρεπε να επιστρέψουν βιαστικά. ”

“ Αλλά πρέπει να παλέψουμε για να βγούμε από  αυτό και θα το κάνουμε. Τόσα πράγματα δεν πάνε καλά αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι που είναι έτσι, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Δεν είμαι σίγουρος πόσο πολύ μπορείς να προσπαθήσεις, αλλά εμείς θα δουλέψουμε για να βρούμε τις λύσεις. ”

“ Πρέπει να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το παιχνίδι πρώτα, να προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε λίγο περισσότερο τι συνέβη και να πάμε από εκεί. ”

Τι φταίει για την εικόνα της ομάδας φέτος:

“ Ίσως κάποιοι παίκτες χρησιμοποιούνται υπερβολικά, ο Harvey είναι εξαιρετικός για εμάς αυτή τη σεζόν. Έκανε καλό ξεκίνημα στον αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να το συνεχίσει. ”

“ Ο Thiago ήταν άρρωστος, μπροστά οι ίδιοι [παίκτες] παίζουν όλη την ώρα – είναι οι τρεις επιθετικοί που μας έχουν απομείνει. Πρέπει να παλέψουμε και αυτό θα κάνουμε. ”

“ Πρέπει να φέρουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο και να το παλέψουμε. Είχαμε προβλήματα από την πρώτη μέρα, λόγω τραυματισμών. Οι παίκτες έπρεπε να παίξουν από την πρώτη μέρα. Είναι η κατάστασή μας και σημαίνει ότι πρέπει να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, και αυτό θα κάνουμε. ”

Απογοητευτική η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com