Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έχασε και από τη Leeds

Έχασε και από τη Leeds

Ντροπιαστική εντός έδρας ήττα για τη Liverpool, που έχασε με 1-2 από τη Leeds στο Anfield, εμφανίζοντας για ακόμη μια φορά τα τεράστια αμυντικά της προβλήματα.

Σκόρερ για τους Reds ο Mo Salah, με την εμφάνιση της ομάδας να είναι ξανά απογοητευτική.

Α’ Ημίχρονο: Με μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα την επιστροφή του Thiago σε αυτή, ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Leeds.

Μόλις στα 40 δευτερόλεπτα είχαν την πρώτη τους στιγμή οι Reds, όταν άμυνα της Leeds δεν συνεννοήθηκε σωστά και ο Salah γύρισε από πλάγια προ κενής εστίας, αλλά ο Struijk πρόλαβε να απομακρύνει.

Εφόσον οι Reds δεν σκόραραν, δέχθηκαν γκολ στην αμέσως επόμενη φάση στο 4ο λεπτό, μετά από τραγικό γύρισμα του Joe Gomez προς τον Alisson που βρισκόταν σε λάθος θέση, με αποτέλεσμα ο Rodrigo να γράψει το 0-1 προ κενής εστίας.

Στο 13’ η Liverpool έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν Nunez και Firmino συνεργάστηκαν άψογα, με τον Meslier να σταματά τον Βραζιλιάνο.

Η απάντηση εν τέλει ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Salah έκανε την πρώτη σέντρα από τα δεξιά, για να ακολουθήσει δεύτερη του Robertson από τα αριστερά, που βρήκε τον Αιγύπτιο, για να σκοράρει εκείνος εύκολα με ένα αριστερό πλασέ.

Νέο προβάδισμα στο σκορ λίγο έλειψε να πάρει ξανά η Leeds στο 20’ και στο 21’, όταν ο Aaronson πρώτα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα του Kristensen και αμέσως μετά με σουτ του Harrison που σταμάτησε ο Alisson.

Με τη συμπλήρωση μισης ώρας αγώνα, ο Trent έβγαλε σε θέση για γκολ τον Nunez, όμως εκείνος ούτε πλάσαρε, ούτε κρέμασε τον Meslier, χάνοντας εν τέλει τη μπάλα. Ο Γάλλος keeper, αφού σταμάτησε τον Nunez, μπλόκαρε σταθερά το πλασέ του Salah στο 38’.

Οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαίρια πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τη Liverpool να αγγίζει πρώτη το 2-1 στο 45’ με σέντρα του Robertson που κόντραρε στον Koch και έφυγε ελάχιστα εκτός εστίας, ενώ η Leeds απείλησε με τον Rodrigo στις καθυστερήσεις.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη καμία από τις δύο ομάδες δεν απειλούσε με την ίδια συχνότητα και οι Reds προχώρησαν σε δύο αλλαγές, με τους Jones και Henderson να περνούν αντί των Fabinho και Elliott στο 60’, ενώ δευτερόλεπτα πριν ο Bamford είχε δοκιμάσει από απόσταση τα πόδια του.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Meslier απέκρουσε το πλασέ του Robertson, από φάση που ξεκίνησε από τον Jones και στο 66’ πραγματοποίησε μια μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Nunez από εξαιρετική θέση! Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους Reds.

Ακολούθησαν δύο προσωπικές φάσεις του Mo Salah, πρώτα και πλασέ που κόντραρε και στη συνέχεια με προσπάθεια που έκανε με το εξωτερικό στο 75’, αλλά δεν κατέληξε άουτ.

Στο 78’ ήταν και πάλι η σειρά του Nunez να απείλησε, αυτή τη φορά με εκτός περιοχής πλασέ, υποχρεώνοντας τον Meslier σε μια φοβερή απόκρουση. Μάλιστα, ο Γάλλος μπλόκαρε σταθερά και το σουτ στη κίνηση του Firmino ένα τετράλεπτο αργότερα.

Η Liverpool συνέχισε να πιέζει για το 2-1, με τον Meslier να αποκρούει με το πόδι κι το σουτ του Salah στο 86’, όπως και στο 88’ την κεφαλιά του Firmino.

Η Liverpool αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της, φυσικά και το πλήρωσε, μένοντας ξανά πίσω στο σκορ με 1-2! Ο Gnoto που είχε μπει ως αλλαγή κράτησε εξαιρετικά τη μπάλα και πέρασε στον Summervile εντός περιοχής, με τον τελευταίο να κινείται σωστά και να πλασάρει για το 1-2.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Milner 79′), Gomez, Van Dijk, Robertson; Elliott (Jones 60′), Fabinho (Henderson 60′), Thiago, Firmino; Salah, Nunez

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Napoli.

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com