Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: «Οι αντίπαλοι κάνουν ό,τι θέλουν το κέντρο της Liverpool»

Souness: «Οι αντίπαλοι κάνουν ό,τι θέλουν το κέντρο της Liverpool»

Με σκληρά αλλά αληθινά λόγια μίλησα ο Graeme Souness για το κέντρο της Liverpool και την απόδοση του Trent Alexander-Arnold, μετά την ήττα με 1-2 από τη Leeds στο Anfield.

Για το κέντρο της ομάδας είχε να πει:

“ Η Liverpool απέχει ένα μίλια από εκεί που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια. Δεν παίζει με την ίδια ένταση. Η μεσαία γραμμή της συνήθιζε να κάνει ό,τι θέλει τις αντίπαλες ομάδες, τώρα το κάνουν οι άλλες ομάδες. ”

“ Αν αυτό είναι αλήθεια [η Leeds έτρεξε 11 χιλιόμετρα περισσότερο από τη Liverpool], αυτό ισοδυναμεί με το να πεις ότι κάθε παίκτης της Leeds έτρεξε 1 χιλιόμετρο περισσότερο από κάθε παίκτη της Liverpool, αυτό δεν μπορεί να γίνεται. ”

“ Η Liverpool είχε αρκετές ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι, ο MOTM ήταν ο τερματοφύλακας της Leeds. Αυτό λέει μια ιστορία. Δεν είναι όμως η Liverpool που έχουμε δει τα τελευταία πέντε χρόνια. ”

“ Αν κοιτάξετε την ηλικία των χαφ της Λίβερπουλ, ο Jurgen έπρεπε να κοιτάξει τη μεσαία γραμμή στην αρχή της σεζόν και να σκέφτηκε «είμαστε ευάλωτοι εδώ. ”

Όσο για τον Alexander-Arnold:

“ Η μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ, όταν ήταν επιτυχημένοι, ο Salah, ο Firmino και ο Mane έπαιρναν όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αλλά η δύναμη και η επιρροή της μεσαίας γραμμής αγνοήθηκαν σε αυτό που έφεραν στην επιτυχία της Liverpool. ”

“ Νομίζω ότι τότε ήταν υπέροχοι. Νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία των προβλημάτων, δεν παίζουν με την ίδια ένταση. Η μεσαία γραμμή ονομάζεται μηχανοστάσιο για κάποιο λόγο, βοηθάει τον μπροστινό σου και προστατεύει την πλάτη σου. ”

“ Γιατί ξαφνικά επικρίνεται ο Trent Alexander-Arnold για την άμυνά του, νομίζω ότι είναι επειδή τώρα ο αντίπαλος έχει τον χρόνο να σηκώσει το κεφάλι του για να περάσει πάσες πίσω από την τετράδα της άμυνας της Liverpool.”

Προβλήματα στο κέντρο βλέπει και ο Souness.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com