Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Να τελειώσουμε με την πρόκριση»

Virgil: «Να τελειώσουμε με την πρόκριση»

Να τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση θέλει η Liverpool, με νίκη επί του Ajax, όπως τόνισε ο Virgil van Dijk στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Ο στόπερ ρωτήθηκε για τα φετινά εκτός έδρας αποτελέσματα:

“ Προφανώς δεν είναι κάτι που μας αρέσει και θέλουμε να βελτιωθούμε ως ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ένταση που πάντα θέλουμε να δείχνουμε, αύριο. Το χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, εντός ή εκτός. ”

“ Κάθε παιχνίδι είναι ένα δύσκολο έργο και ένα διαφορετικό ζητούμενο. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα εκτός έδρας αποτελέσματα και να το κάνουμε από αύριο. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε η Liverpool και ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. ”

Για τον Ajax:

“ Είναι ιστορικά ένας φανταστικός σύλλογος. Δεν είναι σε εξαιρετική στιγμή, αλλά ξέρω πώς είναι εδώ σε μια βραδιά Champions League. Θα είναι ενδιαφέρον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο καλά είμαστε οι ίδιοι. Θα είναι ενδιαφέρον. ”

“ Έχουν παίξει καλά αυτή τη σεζόν. Τα παιχνίδια που έχουν δεχτεί πολλές ευκαιρίες είναι όμως στην Ευρώπη, κόντρα στη Napoli. Υπάρχουν πάντα ευκαιρίες κόντρα στον Ajax, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. ”

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης:

“ Φυσικά και δεν ερχόμαστε εδώ για να αμυνθούμε ή απλά να πάρουμε την ισοπαλία, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας και να φροντίσουμε να περάσουμε. ”

“ Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να απολαμβάνουμε την περίσταση. Όλοι θέλουν να είναι σε αυτό το επίπεδο. ”

“ Ψάχνουμε για ένα σταθερό επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε τα τελευταία 4 ή 5 χρόνια. Προφανώς είχαμε πισωγυρίσματα και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Έρχεται Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν. ”

Για την αλλαγή του συστήματος:

“ Νομίζω ότι με τον τρόπο που παίζουμε, έχουμε ένα αρχικό σύστημα, αλλά χρειάζεσαι ένταση για να λειτουργήσει, ανεξάρτητα από τη θέση που παίζεις. Δεν νομίζω ότι αλλάζει πολύ στη θέση μου. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε ορισμένα πράγματα αμυντικά. Ο σχηματισμός είναι μόνο η αρχική θέση και μετά έχει να κάνει με την ένταση και να φροντίζεις να κερδίσεις την ατομική σου μάχη. ”

Ο Virgil van Dijk έχει σκοράρει στην έδρα του Ajax.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com