Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός μέχρι το 2023 ο Kaide Gordon

Εκτός μέχρι το 2023 ο Kaide Gordon

Ο Kaide Gordon δεν έχει αγωνιστεί με τη Liverpool από τον Φεβρουάριο και ο προπονητής της ομάδας κάτω των 21 ετών, Barry Lewtas, επιβεβαίωσε ότι ο εξτρέμ δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει.

Ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου που ο Gordon βρέθηκε για τελευταία φορά στον αγωνιστικό χώρο για τους Reds, ως αναπληρωματικός καθώς η πρώτη ομάδα κέρδισε την Cardiff στο Κύπελλο Αγγλίας.

Έκτοτε, ο έφηβος έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης με μια σειρά από προβλήματα, με τον μακροχρόνιο τραυματισμό του να εντοπίζεται στην περιοχή της λεκάνης.

Ενώ ο Jurgen Klopp έχει κρατήσει το Νο 49 να συμμετέχει στις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας όποτε αυτό είναι δυνατό, απαιτείται υπομονή όσον αφορά την ένταξή του στις προπονήσεις.

Και μιλώντας στην εφημερίδα Liverpool Echo, ο Lewtas αποκάλυψε ότι ο Gordon δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν από το 2023, με τη Liverpool να βλέπει θετικά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός με ορισμένους τραυματισμούς, διότι υπάρχει και ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο.

«Ας ελπίσουμε ότι η διακοπή για το Μουντιάλ αυτό θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που έχουμε τραυματίες, όπως ο Kaide, να επιστρέψουν«.

Η ελπίδα είναι ότι η προσεχτική προσέγγιση της Liverpool στην αποκατάσταση του θα ενισχύσει τελικά τον Gordon στο μέλλον, αλλά όλες οι πλευρές είναι απογοητευμένες για τον χαμένο χρόνο μετά από ένα τόσο λαμπρό ξεκίνημα.

Knock out και ο Kaide Gordon.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com