Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Schreuder: «Πιστεύουμε στη νίκη»

Schreuder: «Πιστεύουμε στη νίκη»

Με πίστη στη νίκη επί της Liverpool με δύο γκολ διαφορά θα προσεγγίσει τον αποψινό αγώνα ο Ajax, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Alfred Schreuder.

Συγκεκριμένα για τον αγώνα και τους Reds είπε:

“ Μπορούμε να περάσουμε; Πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά. Έχουμε πίστη. Ξέρουμε ότι η Liverpool έχει μια υπέροχη ομάδα, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και να κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα. ”

“ Προφανώς είδαμε το παιχνίδι με τη Nottingham Forest και τον τρόπο που κέρδισαν τη City, που δεν είναι η μικρότερη ομάδα. Κόντρα στη Forest θα μπορούσαν να είχαν νικήσει 6-1, αλλά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. ”

“ Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με τη το δικό μας εναντίον της Liverpool. Οι παίκτες δεν μπορούν να επιτρέψουν στους εαυτούς τους να μην είναι συγκεντρωμένοι, θα υπάρχει διαφορετικό είδος εστίασης. Απέναντι στις μικρότερες ομάδες μπορεί να είναι λιγότερο εκεί, αλλά στο Champions League, θα είναι διαφορετικά. ”

“ Πιστεύω ότι είναι ακόμα μια πολύ καλή ομάδα, μια κορυφαία ομάδα, και είδαμε επίσης την αντίδραση τους μετά την ήττα στο Champions League. ”

“ Νομίζω ότι αν τους είδατε στα τελευταία παιχνίδια, κόντρα στη Rangers και με τη City, έδειξαν κορυφαία φόρμα και κορυφαία ποιότητα. Φυσικά έχασαν από τη Nottingham Forest, αλλά θα μπορούσαν επίσης να κερδίσουν, 4-1 ή 5-1. ”

Ο Joel Matip έκρινε τον αγώνα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com