Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Forest, Gerrard, Keita και Nunez

Ο Klopp για Forest, Gerrard, Keita και Nunez

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της Nottingham Forest στο City Ground.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε αρχικά για την απόλυση του Gerrard από τη Villa:

“ Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει από αυτό. Είχαμε μια μικρή ανταλλαγή απόψεων σήμερα το πρωί, τίποτα πολύ βαθύ. Μπορώ να φανταστώ την απογοήτευση γι ‘αυτόν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τον Stevie. Όλοι δεχόμαστε χτυπήματα. Έχει να κάνει με το πώς αντιδράς. ”

“ Αυτά μπορούν να συμβούν. Πολλοί σπουδαίοι προπονητές εκεί έξω έπρεπε να φύγουν από τους συλλόγους για διαφορετικούς λόγους. Θα επιστρέψει 100%, αλλά ελπίζω τώρα να πάρει λίγο χρόνο για εκείνον. Από τότε που τελείωσε την καριέρα του, έχει δουλέψει όλη την ώρα, οπότε ίσως να χρησιμοποιήσει τον χρόνο για να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του. ”

Για την επιστροφή του Keita στις προπονήσεις είπε:

“ Ναι, είναι πολύ νωρίς για εκείνον ο αυριανός αγώνας. Δεν μπορούμε να βιαστούμε, είναι ένας σκληρός τραυματισμός, ένας σοβαρός τραυματισμός και τώρα είναι πίσω και βγάζει μέρη της προπόνησης. Από τη Δευτέρα και μετά, ο Naby και ο Ibou θα συμμετέχουν στην προπόνηση της ομάδας αν όλα πάνε, όπως έχουμε σχεδιάσει. ”

“ Ο Ox είναι 1 ή 2 εβδομάδες μπροστά από τον Naby. Τι θα συμβεί το καλοκαίρι, κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή. Αλλά ανυπομονούμε να τον έχουμε πίσω όπως πρέπει. ”

Αν η σεζόν του Naby ξεκινά τώρα:

“ Θα τον δούμε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το θέμα με αυτούς τους σκληρούς μυϊκούς τραυματισμούς είναι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα εκτός από την ομαδική προπόνηση. ”

“ Τίποτα όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις ομαδικές προπονήσεις. Είναι διαφορετική ένταση. Άρα είναι το ποδοσφαιρικό κομμάτι της προετοιμασίας για αυτόν. Μπορεί να τρέξει έναν μαραθώνιο, αλλά χρειάζεται διαφορετικές κινήσεις. ”

Αν περιμένει να τιμωρηθεί από τη FA:

“ Απλώς ακολουθούμε τη διαδικασία. Αυτή τη στιγμή, περιμένω να είμαι αύριο στον πάγκο, αλλά δεν ξέρω 100%. ”

Αν υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί:

“ Κανένας τραυματισμός. Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα και τώρα ένα άλλο, χρειαζόμαστε μια πιο προσεκτική ματιά για το ποιος μπορεί να ξεκινήσει. Έχουμε μόνο τη σημερινή προπόνηση, χθες ήταν για την αποκατάσταση. ” Είπε ο Klopp.

Για τη Nottingham Forest:

“ Η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική, είμαι 100% σίγουρος. ”

“ Θα θέλουν να αλλάξουν την κατάστασή τους. ”

Για την επιστροφή του Curtis Jones:

“ Ήταν δύσκολο, είχε τρομερούς τραυματισμούς – ένα δάχτυλο στο μάτι, τέτοια πράγματα, είναι τρελό. Η αντίδραση άγχους που έβγαλε βγήκε από το πουθενά. Αλλά με νεαρούς παίκτες, όπως ο Curtis, εξακολουθούσε να μεγαλώνει. ”

“ Αλλά είναι εξαιρετικό να τον έχουμε πίσω, είναι εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις. Αλλά και πάλι, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ποδοσφαιρική προπόνηση. Είναι τέλειο όμως να τον έχουμε πίσω. ”

Αν θα κάνει αλλαγές αύριο:

“ Πρέπει να το ανακατεύεις λίγο. Όσο μπορούμε, θα κάνουμε αλλαγές και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επίσης – μερικές φορές νωρίς, όπως με τη West Ham. ”

Αν ο Nunez έχει υποστεί τραυματισμό:

“ Θα δούμε, θα δούμε τι θα μου πουν αργότερα. ”

“ Είχε θεραπεία χθες και θα πρέπει να κάνουμε εξετάσεις. ”

Για την αλλαγή συστήματος:

“ Το 4-4-2 έχει την ικανότητα να κλείνει τα κενά που είχαμε πριν. Όταν συνηθίζεις τα πράγματα, χάνεις λίγη από την επιθυμία σου για τη λεπτομέρεια. ”

“ Επειδή οι αντίπαλοι ήταν τόσο καλά συντονισμένοι στον τρόπο με τον οποίο αμυνόμαστε και πιέζαμε, τα μικρά πράγματα έκαναν τη διαφορά. Γι’ αυτό έπρεπε να αλλάξουμε ένα μεγάλο πράγμα και να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά ως ομάδα. Δεν είναι μεγάλη αλλαγή, αλλά μας δίνει σταθερότητα σε στιγμές. ”

“ Πρέπει να μείνουμε ανοιχτοί για όλες τις διαφορετικές καταστάσεις. ”

Ο Curtis Jones επέστρεψε στη δράση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com