Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nottingham Forest – Liverpool (preview)

Nottingham Forest – Liverpool (preview)

Στην έδρα της Nottingham Forest δοκιμάζεται η Liverpool το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 ώρα Ελλάδος για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες επί των Manchester City και West Ham στο Anfield και πηγαίνουν στο City Ground με μοναδικό στόχο το διπλό, ώστε να πετύχουν για πρώτη φορά φέτος τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουν να ανεβαίνουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Nottingham Forest πήρε δύσκολα την λευκή ισοπαλία στην έδρα της Brighton, αλλά παραμένει στην τελευταία θέση της Premier League, με μόλις 6 βαθμούς και θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει άμεσα, αν δεν θέλει να επιστρέψει στην Championship.

Οι Reds θα έχουν ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση τους, με τον Andy Robertson να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Fabinho να είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και τον Harvey Elliott να παίρνει φανέλα βασικού, αντί του Fabio Carvalho.

Ο Jürgen Klopp δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ibrahima Konate, Luis Diaz, Joel Matip, Diogo Jota, Arthur Melo και Naby Keita, αν και ο τελευταίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, όμως είναι σαφώς ανέτοιμος.

Η Forest έχει τις απουσίες των Lodi, Nhiakate, Colback, O’ Brien και Toffolo.

Ο Steve Cooper δεν δείχνει να έχει βρει το ιδανικό σύστημα, καθώς και τους παίκτες που θα οδηγήσουν την ομάδα σε ένα σερί καλών εμφανίσεων, με το μέλλον του στο City Ground μόνο βέβαιο να μην είναι, παρά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στο FA Cup, με τους Reds να φεύγουν με το διπλό από το City Ground, χάρη σε τέρμα του Diogo Jota.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Για το διπλό στο City Ground οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com