Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Owen Hargreaves έπλεξε το εγκώμιο του Mohamed Salah

Ο Owen Hargreaves έπλεξε το εγκώμιο του Mohamed Salah

Ο Owen Hargreaves έπλεξε το εγκώμιο του Mohamed Salah και εξήγησε ότι ο Αιγύπτιος King εξακολουθεί να είναι «ένας από τους μεγάλους», παρά το μέτριο ξεκίνημά του στη νέα σεζόν.

Ο Mo Salah έχει μόλις τρία γκολ στις πρώτες 10 εμφανίσεις του στην Premier League, αλλά έχει πετύχει άλλα έξι σε όλες τις άλλες διοργανώσεις, καθιστώντας τον αυτή τη στιγμή τον πρώτο σκόρερ του συλλόγου

Ο πρώην μέσος της Manchester Utd και νυν σχολιαστής του BT Sports Owen Hargreaves, εξήγησε ότι το Νο 11 των Reds είναι «χαρά να τον βλέπεις» και περιμένει ότι τα γκολ θα συνεχίσουν να έρχονται από τον 30χρονο.

«Η ικανότητά του δεν πήγε ποτέ πουθενά!» δήλωσε ο Hargreaves στο Premier League Matchday Live (μέσω του Rousing The Kop). «Ήταν ένα μέτριο ξεκίνημα και μερικές φορές τα νούμερα στερεύουν, ακόμα και για τους μεγάλους. Το βλέπετε αυτό ακόμα και με τον Cristiano Ronaldo αυτή τη σεζόν. Κοιτάξτε, ο Μo Salah είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες σε αυτό το πρωτάθλημα με διαφορά. Είναι χαρά να τον παρακολουθείς, μπορεί να παίξει παντού.»

«Αυτός ο τύπος είναι ένας από τους σπουδαίους και τα γκολ θα έρθουν προς το τέλος της σεζόν. Μπορώ να το εγγυηθώ αυτό».

Παράλληλα με τον Owen Hargreaves, ο Michael Owen υποστήριξε επίσης ότι ο Salah θα ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Liverpool, παρά την εντυπωσιακή φόρμα των Bobby Firmino και Darwin Nunez τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο τρεις φορές νικητής του Χρυσού Παπουτσιού της Premier League έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο τα τελευταία χρόνια και θα είναι «διψασμένος» να γευτεί περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα του Anfield αυτή τη χρονιά. Έχει κατακτήσει κάθε σημαντικό τρόπαιο από τότε που μετακόμισε στο Merseyside το 2017 και είναι πλέον ένας πραγματικός θρύλος της Liverpool.
Ανυπομονούμε να δούμε τον Mo Salah να συνεχίζει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και να μας οδηγήσει σε περισσότερα τρόπαια αυτή τη σεζόν.

Ο Owen Hargreaves έπλεξε το εγκώμιο του Mohamed Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com