Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα παράπονα της Manchester City προς τη Premier League

Επίσημα παράπονα της Manchester City προς τη Premier League

Επίσημα παράπονα είναι έτοιμη να καταθέσει η Manchester City σχετικά με γεγονότα μετά την ακύρωση του γκολ του Foden στο ματς του Anfield.

Συγκεκριμένα, μετά την ορθή υπόδειξη του VAR για φάουλ του Haaland στον Fabinho, μια χούφτα οπαδών κατηγορούνται ότι πέταξαν κέρματα στον πάγκο της City και στον Pep Guardiola.

Προφανώς το γεγονός είναι καταδικαστέο και από τους υπόλοιπους φιλάθλους αλλά και από την ομάδα, η οποία στο παρελθόν σε παρόμοια συμβάντα έχει εντοπίσει και έχει τιμωρήσει τέτοιας φύσης «οπαδούς».

Βέβαια, αυτό είναι και το αναμενόμενο από μια μεγάλη ομάδα, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για την Manchester City, με την δική της αντίδραση στα παρατράγουδα πολύ μεγάλης μερίδας οπαδών της στο Anfield.

Οι υποθέσεις -προφανώς – δεν σχετίζονται και για αυτό η Liverpool, σε συνεννόηση με την διοργανώτρια αρχή και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, θα πάρει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος και δεν θα αναλωθεί σε κουβέντες της λογικής του «ναι, αλλά».

Μετά το ακυρωθέν γκολ, πάντως, ακολούθησε και μια… επική σκηνή, με τον Guardiola να αντιδράει με χειρονομίες στην απόφαση, να καταλαβαίνει ότι αυτές προκαλούν μια αντίδραση από τη κερκίδα και να γυρνάει σε αυτήν κάνοντας την ίδια κίνηση, κάτι που ευχαριστήθηκε το κοινό της Main Stand και – είμαστε σίγουροι – και ο ίδιος ο Pep.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com