Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακοίνωση της Liverpool κατά των οπαδών της City

Ανακοίνωση της Liverpool κατά των οπαδών της City

Θέση για όσα συνέβησαν χθες στο Anfield πήρε μέσω αιχμηρής ανακοίνωσης χθες το βράδυ μετά τον αγώνα η διοίκηση της Liverpool.

Οι οπαδοί της Manchester City φρόντισαν να δείξουν το επίπεδό τους τραγουδώντας συνθήματα για το Hillsborough και το Heysel καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ βανδάλισαν τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου με γκράφιτι για τις εν λόγω τραγωδίες.

Η ανακοίνωση της Liverpool αναφέρει πως:

«Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από το ότι ακούσαμε εμετικά συνθήματα σχετικά με τραγωδίες στα ποδοσφαιρικά γήπεδα από τους εκτός έδρας φιλάθλους κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα στο Anfield. Το γήπεδο στο εκτός έδρας τμήμα του βανδαλίστηκε επίσης με γκράφιτι παρόμοιας φύσης»

«Γνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχει μια τέτοια συμπεριφορά στις οικογένειες, στους επιζώντες και σε όλους όσους σχετίζονται με τέτοιες καταστροφές».

«Εργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές και θα συνεργαστούμε επίσης με τη Manchester City για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι φωνές θα εξαλειφθούν εντελώς από το ποδόσφαιρο».

Οι διαρροές από πλευράς City, όμως, δεν προκαλούν αισιοδοξία. Αν και καταδικάζουν τα γεγονότα, αφήνουν να εννοηθεί πως όλα πηγάζουν από τη Liverpool και το συμβάν με το σπασμένο λεωφορείο της Man City το 2018, σε μια παράσταση της λογικής «Ναι, αλλά».

Δυστυχώς, η εμετική συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων τυγχάνει μερικής υποστήριξης από τον ίδιο τον σύλλογό τους, κάτι που αποδεικνύει ότι μεγάλη ομάδα δεν είναι μόνο μία με τίτλους, αλλά και αρχές.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com