Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παράνοια: Παράπονα του Bernardo Silva για την διαιτησία!

Παράνοια: Παράπονα του Bernardo Silva για την διαιτησία!

Στιγμές απόλυτης παράνοιας και άπλετου γέλιου χάρισε ο Bernardo Silva στη συνέντευξη του μετά την ήττα της ομάδας του στο Anfield.

Ο Πορτογάλος χαφ, προφανώς ζαλισμένος από το τελικό αποτέλεσμα και την τρίτη σερί νίκη της Liverpool επί της City, εξέφρασε τα παράπονά του σχετικά με την διαιτησία του Anthony Taylor!

Συγκεκριμένα, ο Silva είπε:

«Αυτό που περιμένουμε από τους διαιτητές είναι η συνέπεια στις αποφάσεις».

«Όταν έχεις πάρει την απόφαση να μην σφυρίζεις μικρές επαφές σε όλο το παιχνίδι, πρέπει να κρατήσεις αυτή τη θέσης και να συνεχίσεις έτσι».

«Αν θέλεις να τα σφυρίξεις όλα, σφύριξέτα τα όλα, αν από την αρχή δεν σφυρίζεις μικρά φάουλ – είδαμε σε αυτό το παιχνίδι μας άφηνε να παίξουμε κάτι που είναι καλό, που είναι εντάξει – τότε αν υπάρχει ένα γκολ δεν μπορείς να δώσεις αυτό, είναι μαλακό».

«Ναι, αν θέλεις συνέπεια από τον διαιτητή δεν μπορείς να αλλάξεις αυτή την απόφαση απλά επειδή είναι γκολ, πρέπει να μετρήσεις το γκολ κατά τη γνώμη μου».

Μόνο ως «τρικυμία εν κρανίω» μπορούν να χαρακτηριστούν αυτές οι δηλώσεις, αφού πέρα από το γεγονός ότι το φάουλ του Haaland στον Fabinho το βλέπουν και οι… τυφλοί, ο Taylor φρόντισε να είναι προκλητικός κατά της Liverpool για ακόμα ένα παιχνίδι.

Μάλιστα, αυτός και ο βοηθός του επέτρεψαν στον Silva να μετατρέψει το παιχνίδι σε αγώνα τζούντο, αφού σε κανονική λαβή του στον Salah, η οποία μάλλον πήγαζε από την επιθυμία του Πορτογάλου να πάρει τη φανέλα του Αιγύπτιου σούπερσταρ στο σπίτι, άφησαν το ματς να συνεχιστεί, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την – δικαιολογημένη – έκρηξη του Klopp και την άμεση – βεβαίως – αποβολή του.

Βέβαια, ο Silva δεν μίλησε ποτέ και για την αντίδρασή του μετά το εν λόγω φάουλ, η οποία τον έβαλε σε μπελάδες με τον Salah και τον van Dijk και που χρειάστηκε να έρθει ο Haaland σε ρόλο πυροσβέστη για να μην φύγει για το Manchester… τρέχοντας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com