Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mike Dean: «Καθαρή παράβαση το μαρκάρισμα του Haaland»

Mike Dean: «Καθαρή παράβαση το μαρκάρισμα του Haaland»

Ο Mike Dean υποστήριξε ότι η απόφαση του Taylor να ακυρώσει (μέσω της χρήσης VAR) το γκολ που πέτυχε η Manchester City με τον Foden ήταν σωστή.

Σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ, ο πρώην διαιτητής ανέφερε χαρακτηριστικά:

« Άφησε το παιχνίδι να κυλήσει χωρίς να δίνει τα “soft” φάουλ, ενώ σφύριζε μόνο τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και αυτά που ήταν πεντακάθαρα φάουλ. Έκανε το ίδιο και για τις δύο ομάδες και επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι που μας αρέσει να βλέπουμε στη Premier League».

Όσον αφορά το τέρμα που σημείωσε η Manchester City, σχολίασε:

« Και ο VAR έκανε σωστά τη δουλειά του, αφού σωστά κάλεσε τον Taylor να επανεξετάσει τη φάση του γκολ της Manchester City. Από τη θέση που βρισκόταν στο γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο για τον Taylor να δει το κράτημα της φανέλας από τον Haaland στον Fabinho, όμως ο VAR μπορούσε».

«Για μένα είναι καθαρή παράβαση που άφησε στο χορτάρι τον παίχτη της Liverpool, ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει στην άμυνα και να καθαρίσει τη φάση αν δεν του είχε προηγηθεί το φάουλ».

Η άποψη του Dean ίσως να μη δώσει τη λύση σε αυτή την αμφιλεγόμενη απόφαση, παρ’ όλα αυτά όσοι θεωρούν ότι ο Fabinho πέφτει στο έδαφος αρκετά εύκολα, μπορούν να αναρωτηθούν γιατί ο Haaland χρειάστηκε να του τραβήξει τη φανέλα για να κερδίσει τη μεταξύ τους μονομαχία.

Σίγουρα αναφερόμαστε σε μία απόφαση που άλλαξε το ρου της ιστορίας του παιχνιδιού καθώς αν δεν είχε ακυρωθεί το τέρμα των Πολιτών θα ήταν εκείνοι που θα βρίσκονταν μπροστά στο σκορ στο 54ο λεπτό. Η χρήση του VAR αφήνει ένα αίσθημα αδικίας σε κάθε ομάδα όταν χρησιμοποιείται κατά της και οι οπαδοί της Liverpool ίσως έχουν αρκετές τέτοιες στιγμές να θυμούνται από το πρόσφατο παρελθόν.

Στο τέλος οι Reds πήραν μία τεράστια νίκη με 1-0 με το τέρμα του Mo Salah, μετά την εξαιρετική ασίστ του Alisson και σίγουρα ο Jurgen Klopp ελπίζει σε παρόμοια αποτελέσματα και στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν.

Η φάση του φάουλ του Haaland στον Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com