Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Liverpool και Anfield ο Guardiola

Αποθέωσε Liverpool και Anfield ο Guardiola

O Pep Guardiola στο Anfield.

Ο Pep Guardiola μίλησε για τον μεθαυριανό αγώνα της ομάδας του εναντίον της Liverpool και στάθηκε στη δύναμη του Anfield, ενώ επιβεβαίωσε πως ο Erling Haaland θα είναι έτοιμος για να ξεκινήσει.

Ο Pep μίλησε για τους Reds:

“ Πάντα αποτελούσαν την μεγαλύτερη πρόκληση μας. Ξέρω την ποιότητα που έχουν. Αν ήταν έτσι η βαθμολογία με 10 αγώνες να απομένουν, θα έλεγα ότι δεν νομίζω ότι μπορούν να μας φτάσουν, αλλά τώρα οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. ”

“ Το μεγαλύτερο επίτευγμα μας ως ομάδα είναι η σταθερότητα, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν αμέσως. Πριν από δύο μήνες, η Liverpool πάλευε για ένα περίφημο επίτευγμα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Την αναλύουμε ως ομάδα που πάντα περιμένουμε το καλύτερο από αυτούς. ”

“ Αυτός ο τύπος παικτών που έχουν σκοράρει πάντα στην καριέρα τους. Ακόμη και όχι στα καλύτερά τους, η ποιότητα είναι εκεί. Είναι τόσο καλοί, σκόραραν επτά γκολ το τελευταίο παιχνίδι. Παίξαμε πολλές φορές με τη Liverpool, με τον Salah να σκοράρει, ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει. ”

“ Η ομάδα μου ήταν λίγο χαλαρή σε ένα ή δύο παιχνίδια [κόντρα στη Liverpool], οπότε πρέπει να κερδίσουμε τις διπλάσιες μονομαχίες, για να είμαστε ακόμα καλύτεροι. ”

“ Δεν θα κάνω κάτι διαφορετικό για το παιχνίδι κοντά στην Liverpool, απλώς προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε στο κάθε παιχνίδι διαφορετικά. ” Είπε ο Guardiola.

Για την ιδιαιτερότητα του Anfield πρόσθεσε:

“ Πρέπει να αποδίδεις σε κορυφαίο, κορυφαίο επίπεδο, ειδικά χωρίς τη μπάλα στα πόδια σου, στις δεύτερες μπάλες και πολλά πολλά ακόμη πράγματα. Στο Anfield, κερδίζοντας ή χάνοντας, παίζουμε πάντα με μεγάλη προσωπικότητα. ”

“ Είναι ένα από τα μεγαλύτερα, τα ωραιότερα γήπεδα, είναι χαρά να είσαι εκεί και να είσαι μέρος του παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, είναι σημαντικό για τη Liverpool και για την ποιότητα που έχει. ”

Τέλος, ο Guardiola δήλωσε πως οι Kyle Walker, Kalvin Phillips και John Stones παραμένουν εκτός, αλλά ο Haaland έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του.

Jürgen Klopp και Pep Guardiola στο Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com