Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε και ο Arthur!

Τραυματίστηκε και ο Arthur!

Εκτός με πρόβλημα τραυματισμού είναι και ο Arthur Melo για την Liverpool, όπως έκανε γνωστό ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου του πριν τον αγώνα με την Arsenal.

Ο Βραζιλιάνος μέσος φέρεται να τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη νίκη με 2-0 επί των Rangers για το Champions League.

Η ομάδα μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αποκόμισε, όμως δεδομένα δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Klopp για τους τραυματισμούς και τις επιστροφές δήλωσε:

“ Ο Curtis Jones ήταν στην προπόνηση χθες, φαινόταν σε καλή κατάσταση – αλλά τώρα αυτή ήταν η πρώτη του προπόνηση. Τότε είναι μάλλον ο πιο κοντά στην επιστροφή του.

“ Είναι σε καλό δρόμο, κάνουν μεγάλες προπονήσεις, αλλά ο Naby και ο Ox [απέχουν] λίγο ακόμα. ”

“ Έχουμε έναν νέο τραυματισμό, είναι ο Arthur Melo. Στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τους Rangers, σε μια κανονική κατάσταση τραυματίστηκε σε έναν μυ. Πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω αξιολόγηση για να μάθουμε ακριβώς πόσο καιρό θα είναι, αλλά ναι θα είναι εκτός. ”

«Ο Robbo τρέχει πολύ, μοιάζει να είναι κοντά στην επιστροφή του. Μάλλον ο Curtis είναι τώρα ο πιο κοντά στην επιστροφή του, μετά ο Robbo και μετά οι άλλοι δύο βήμα-βήμα. ” Δήλωσε ο Γερμανός προπονητής.

Ο Arthur Melo αγωνίστηκε δύο φορές με την U21. Ο Arthur Melo αγωνίστηκε δύο φορές με την U21.
Ο Arthur Melo αγωνίστηκε δύο φορές με την U21.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com