Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Arsenal

Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Arsenal

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Arsenal στο Emirates.

Ο Γερμανός μίλησε πρώτα για τον Darwin Nunez:

“ Ένα από τα πράγματα που έχει δείξει μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια που έχει παίξει είναι ότι έρχεται αρκετά συχνά σε θέσεις για γκολ. Γι’ αυτό ο κόσμος θα πρέπει να είναι αρκετά αισιόδοξος για το τι έρχεται στο μέλλον. ”

“ Οι ευκαιρίες του την Τρίτη οφείλονταν στις καλές θέσεις που πήρε στο γήπεδο. ”

Για την αλλαγή συστήματος:

“ Για εμάς είναι πολύ πιο σημαντικό να γίνουμε ξανά απρόβλεπτοι και για αυτό χρειαζόμαστε διαφορετικά συστήματα. ”

Για την κριτική που δέχονται συχνά οι παίκτες:

“ Αν είχαμε ενεργά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από 20 χρόνια, η ζωή για εμάς τα παιδιά θα ήταν εντελώς διαφορετική. Είναι μια από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα αγόρια, ειδικά ο Trent. ”

Για την Arsenal:

“ Ο Arteta κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Το σέβομαι πολύ. Έχουν πολύ ταλέντο τα τελευταία χρόνια. ”

“ Όταν χρειάζεσαι χρόνο, κανείς δεν θέλει να σας τον δώσει. Ο Martinelli έγινε ακριβώς ο παίκτης που περίμενα. Ο Odegaard, στον οποίον μίλησα όταν ήταν 15 ετών και τον ήθελε όλος ο κόσμος. Έγινε ο παίκτης που όλοι περίμεναν. Ο Saka, ουάου , απίστευτος. ”

“ Ο Gabriel Jesus επίσης, ο Mikel μπόρεσε να δει πόσο καλός θα μπορούσε να είναι χωρίς τη φανέλα της Manchester City. Ο Thomas Partey, όλοι είδαν πόσο καλός ήταν στην Atletico Madrid. Έχουν πολλή ποιότητα. Μια νέα, συναρπαστική ομάδα και τα πάει πολύ καλά. Τώρα πηγαίνουμε εκεί και δεν σκεφτόμαστε [προηγούμενα αποτελέσματα]. ”

“ Ξέρω ότι η City δεν θα είχε πουλήσει τον Jesus σε καμία άλλη ομάδα, εκτός από την Arsenal, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη.. γεωγραφικά.. ”

“ Θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και ανυπομονώ. ” Είπε ο Klopp.

Για τους τραυματίες πρόσθεσε:

“ Ο Curtis Jones ήταν στην προπόνηση χθες, φαινόταν σε καλή κατάσταση, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη του προπόνηση, είναι πιθανότατα πιο κοντά στην επιστροφή. Ο Naby και ο Ox είναι ακόμα λίγο μακριά και έχουμε έναν νέο τραυματισμό, του Arthur. ”

“ Τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν από τους Rangers, είναι μια φυσιολογική κατάσταση, ένας μυς. Ο Robertson τρέχει επίσης και φαίνεται κοντά στην επιστροφή του, αλλά ο Curtis είναι ο πιο κοντινός στην επιστροφή από όλους. ”

Για τη σταθερότητα που ψάχνει η ομάδα:

“ Είπα πριν από ένα παιχνίδι, αν εντοπίσουμε ένα πρόβλημα, θέλουμε μια λύση αμέσως κάνοντας κλικ. Είμαστε ακόμα στο ψάξιμο, για να βρούμε έναν τρόπο επιστροφής. ”

“ Δεν μπορείτε λοιπόν να πείτε ότι επιστρέψαμε, χρειαζόμαστε συνέπεια. Πρέπει να βγάλουμε εντελώς τα σκουπίδια από όλη την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει να γίνει αυτό βραχυπρόθεσμα. Πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι να είμαστε εξαιρετικοί. ”

“ Πρέπει να αμυνόμαστε εξαιρετικά απέναντι σε κάθε αντίπαλο. ”

Για τον Bobby Firmino:

“ Ο Bobby, τα γκολ που σημείωσε ήταν εξαιρετικά κόντρα στην Brighton. Ένας απίστευτα σημαντικός παίκτης για μένα, είμαι ευχαριστημένος με τα στατιστικά του μέχρι τώρα και ελπίζω να μπορέσει να βάλει μερικά γκολ ακόμα. ”

Για τα γκολ που δέχεται πρώτη η ομάδα:

“ Ακόμα κι αν κερδίσεις ένα παιχνίδι, κάποιος θα σου πει ένα πρόβλημα από το προηγούμενο παιχνίδι. Πόσες φορές έχουμε μιλήσει για αυτό, το ξέρω. ”

“ Δεν είναι στο πλάνο του αγώνα μας [να δεχόμαστε πρώτοι γκολ]. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. ”

Για τους αντιπάλους που έχουν «διαβάσει» τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας:

“ Οι ομάδες έχουν επεξεργαστεί πώς να παίξουν εναντίον μας όταν δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Αλλά οι ομάδες το έκαναν αυτό για χρόνια, αλλά αυτό δεν τους βοήθησε γιατί ήμασταν στα καλύτερά μας. ”

“ Δεν υπάρχει σύστημα στον κόσμο που να μην έχει αδυναμία. Πέντε πίσω, τρεις πίσω, τέσσερις πίσω, όλα έχουν να κάνουν με το πώς αποδίδουμε και σε ποια ένταση. Αυτό αλλάζει τα πάντα. ”

“ Ξέρουμε πώς να παίζουμε απέναντι σε άλλες ομάδες, έτσι είναι. Ξέρουμε πώς να προετοιμαστούμε, αλλά τελικά το θέμα είναι πώς θα εκτελέσουμε το σύστημα μας. ”

Ο Klopp σέβεται τη δουλειά του Mikel Arteta.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com