Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dominic Corness: «Παρακολουθώ και θέλω να μοιάσω στον Thiago»

Dominic Corness: «Παρακολουθώ και θέλω να μοιάσω στον Thiago»

Ο Dominic Corness θεωρείται εδώ και καιρό ως «The Wand» στην Ακαδημία του Liverpool, με τον νεαρό να δηλώνει θαυμαστής του Thiago Alcantara.

Το αριστερό πόδι του 19χρονου βοήθησε για άλλη μια φορά τους Κόκκινους να πάρουν τη νίκη, καθώς διατήρησαν το αήττητο από το ξεκίνημά τους στην διοργάνωση του UEFA Youth League το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Corness με 2 εκτελέσεις κόρνερ συνέβαλε στο προβάδισμα για τους Κόκκινους, «σημαδεύοντας» τους τους Jarell Quansah και Oakley Cannonier που ήταν οι σκόρερ, στο τρίτο ματς της Liverpool με την Rangers, την οποία κέρδισαν με 4-1 στο Kirkby.

Ο μέσος, ο οποίος είναι στην Ακαδημία από την ηλικία των πέντε ετών, έχει γίνει βασικός στους αγώνες αυτή τη σεζόν στις ομάδες U21 και U19 υπό τον προπονητή Barry Lewtas, ο οποίος έδωσε στον Corness το περιβραχιόνιο του αρχηγού για τον πρόσφατο θρίαμβο του Youth League επί του Ajax, παρόλο την ήττα για το Papa John’s Trophy στο Rochdale.

Ο Corness έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι θέλει να μοιάζει στο παιχνίδι του με τον Thiago Alcantara. Πίσω στο 2021,είχε πει: «Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ τον Thiago. Απλώς προσπαθώ να μάθω μερικά από τα πράγματα που κάνει. Προφανώς παίζει για την πρώτη ομάδα και αυτό είναι ακριβώς το επίπεδο στο οποίο θέλω να προσπαθήσω να φτάσω.»

Και ο Lewtas επαίνεσε την αδιαμφισβήτητη δύναμη του νεαρού μέσου: «Ο Dom ελέγχει το παιχνίδι για εμάς και μας βοηθά να παίξουμε όπως θέλουμε. Θέλουμε έναν μέσο που μπορεί να φτιάχνει το παιχνίδι σε αυτή τη θέση, αλλά και να το ελέγξει. Και ίσως αυτό είναι η εξαιρετική ποιότητα του Dominic, η ικανότητά του να διαχειρίζεται τον ρυθμό του παιχνιδιού.»

«Το έδειξε απέναντι στη Rangers. Μπορεί να περάσει πάσα ανάμεσα από τις γραμμές, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις του μέχρι τώρα.»

Dominic Corness: «Παρακολουθώ και θέλω να μοιάσω στον Thiago»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com