Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Πρέπει να βελτιωθώ αμυντικά»

Elliott: «Πρέπει να βελτιωθώ αμυντικά»

Τον τομέα παιχνιδιού που θα πρέπει να βελτιώσει στο άμεσο μέλλον αποκάλυψε ο Harvey Elliott και δεν είναι άλλος από το αμυντικό κομμάτι.

Ο νεαρός άσος σε νέες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην βοήθεια που του προσφέρουν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά παίκτες, αλλά και στην αμυντική λειτουργία.

Αρχικά δήλωσε:

“ [Οι μεγάλοι παίκτες] είναι δίπλα μου και μου δίνουν ένα χέρι βοήθειας αν χρειαστεί, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να λύσω τα δικά μου προβλήματα και πρέπει να τα αντιμετωπίσω ο ίδιος σαν άντρας. ”

“ Είναι ένα αντρικό παιχνίδι. Δεν είμαι πια παιδί, πρέπει να έχω αυτή την εξουσία και να φροντίσω να αποκλείσω τα πράγματα. Αν υπάρχουν πράγματα στα οποία πρέπει να βελτιωθώ, τότε πρέπει να βελτιωθώ και για μένα, σημασία έχει απλώς να βεβαιωθώ ότι κάνω ό,τι μπορώ για να μπω στην ομάδα και να εδραιώσω τη θέση μου. ”

“ Απλώς πρέπει να βεβαιωθώ ότι είμαι έτοιμος και όταν με καλούν, βγαίνω έξω και τα δίνω όλα και φροντίζω να έχω 100% συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση όταν βγαίνω στο γήπεδο όταν παίζω ή ξεκινάω. ”

Και συνέχισε:

“ Για μένα προσωπικά τα πράγματα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα. Έχω παίξει πολλά λεπτά για τα οποία είμαι ευγνώμων, αλλά ίσως να μην καταφέραμε να έχουμε αποτελέσματα σε κάποια παιχνίδια, αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Νιώθω γεμάτος αυτοπεποίθηση και κίνητρο. ”

“ Η άμυνα είναι ένας [τομέας που πρέπει να βελτιωθεί]. Προφανώς ο ίδιος, ως επιθετικός παίκτης, έπρεπε να κάνω τη μετάβαση σε κεντρικό χαφ, υπάρχουν διαφορετικές αλλαγές που έπρεπε να κάνω στο παιχνίδι μου. Αναλαμβάνω πολλά μεγαλύτερη ευθύνη όσον αφορά την άμυνα αλλά και την επίθεση. ”

“ Οπότε, για μένα, η άμυνα είναι ένα μεγάλο πράγμα στο οποίο πρέπει να βελτιωθώ και έχω δουλέψει πάνω σε αυτό μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσω και να το κατακτήσω, αλλά έχω συζητήσει με τον προπονητή και την προπονητική ομάδα για το πώς μπορώ να το κάνω αυτό. ”

Αποφασισμένος να δουλέψει ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com