Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Brighton (preview)

Liverpool – Brighton (preview)

Η Liverpool επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Premier League μετά από περίπου έναν μήνα, υποδεχόμενη την Brighton στο Anfield για την 9η αγωνιστική το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds έχουν μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου, όμως αναβλήθηκαν οι δύο τελευταίοι τους αγώνες κόντρα σε Wolves και Chelsea, κάτι που δεν τους έδωσε την ευκαιρία να μειώσουν την απόσταση από την πρώτη τετράδα και την κορυφή.

Η ομάδα έχει να αγωνιστεί από τη νίκη με 2-1 επί του Ajax πριν από 2.5 εβδομάδες για το Champions League και είχε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να δουλέψει στο Kirkby.

Ετοιμοπόλεμος είναι ξανά ο Ibrahima Konate, όπως και ο Kelleher, αλλά τραυματίες παραμένουν οι Robertson, Jones, Oxlade-Chamberlain και Keita.

Ο Calvin Ramsay δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η θέση του Κώστα Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα, με τους Virgil van Dijk και Joel Matip να έχουν προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας.

Την τριάδα της μεσαίας γραμμής φαίνεται πως θα συνθέσουν οι Fabinho, Thiago και Elliott ή Henderson, με τον αρχηγό να συγκεντρώνει πιθανότητες να ξεκινήσει, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στο κέντρο της Κόκκινης επίθεσης αναμένεται να δούμε τον Darwin Nunez, τον Mo Salah στο ένα άκρο και πιθανότατα τον Diogo Jota στο άλλο.

Η Brighton έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, ευρισκόμενη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, όμως είδε τον Graham Potter να αποχωρεί από την τεχνική της ηγεσία, για να αναλάβει την Chelsea.

Στον πάγκο των Seagulls θα καθίσει για πρώτη φορά ο Roberto De Zerbi και όπως γίνεται αντιληπτό δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ξεκινήσει με ήττα.

Ο πρώην Κόκκινος, Adam Lallana φαίνεται πως θα χάσει την αναμέτρηση, λόγω τραυματισμού και αμφίβολος είναι ο Tariq Lamptey.

Εκτός θα μείνει ο Enock Mwepu που νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, κατά την παρουσία του στην εθνική ομάδα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andy Madley.

Στον περσινό αγώνα του Anfield, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

  • Η Liverpool έχει 11 νίκες στα 15 τελευταία κόντρα στην Brighton.
  • Η μοναδική νίκη της Brighton στο Anfield σημειώθηκε το 2021.
  • Αήττητη για 26 εντός έδρας ματς η ομάδα του Klopp.
  • Ο Mo Salah έχει 6 γκολ και 5 ασίστ στα τελευταία του 10 παιχνίδια κόντρα στη Brighton.
  • Μόλις μια ήττα σε 11 αγώνες έχουν οι Seagulls.
  • Ο Mo Salah θέλει ένα τέρμα για να γίνει ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας επί εποχής Premier League.
Για τη νίκη κόντρα στην Brighton, οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com