Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Jurgen Klopp ενόψει Brighton

Η συνέντευξη τύπου του Jurgen Klopp ενόψει Brighton

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Brighton στο Anfield.

Ο Γερμανός αρχικά ρωτήθηκε για την μεταχείριση του Alexander-Arnold από τον Gareth Southgate:

“ Θέλετε πραγματικά να ανοίξετε αυτό το θέμα; Το εννοώ. Αν με ρωτήσετε για την ειλικρινή μου γνώμη, θα δημιουργήσει τίτλους. ”

“ Ο προπονητής επιλέγει έναν παίκτη ή όχι, και προφανώς θα αποφάσιζα διαφορετικά, αλλά δεν είμαι επικεφαλής αυτής της ομάδας. ”

“ Τον βλέπω διαφορετικά, αυτό είναι ξεκάθαρο, είναι προφανές. Ο κόσμος λέει ότι δεν είναι καλός αμυντικός, δεν είναι αλήθεια. Δεν αμύνεται πάντα καλά, αυτό είναι αλήθεια, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό, είναι μόλις 23. ”

“ Θα διάλεγα τον Trent. Είναι εξαιρετικός. Η Αγγλία είναι ευλογημένη με παίκτες σε αυτή τη θέση. Ο Reece James μπορεί να παίξει με τριάδα πίσω, το έκανε πολύ καλά για την Chelsea. Είναι απόφαση του Gareth. Το βλέπω διαφορετικά – δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ή λάθος. ”

“ Ο Trent επέστρεψε όχι με διάθεση για πάρτι αλλά αποδέχεται την απόφαση του προπονητή γιατί είναι εξαιρετικά ευφυής. Ο προπονητής  αποφασίζει και τις περισσότερες φορές εδώ, είναι η περίπτωση που επιλέγεται. Είναι ξεκάθαρο, είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. ”

Για τη μεγάλη διακοπή πρόσθεσε:

“ Θα μου άρεσε πολύ να παίξω αυτά τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν. Δεν έχω ιδέα πού τα χωρέσουν. Δεν μου αρέσει να χρωστάμε παιχνίδια, αλλά είναι η κατάσταση. Εκτός από αυτό, η πλειοψηφία των παικτών μου έπαιξαν με τις εθνικές τους. Είναι εντάξει. ”

“ Πρέπει να δείξουμε συνέπεια. Δόξα τω Θεώ το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ajax ήταν μια καλή αντίδραση. Φύγαμε με θετική διάθεση. Φανταστείτε αν το τελευταίο παιχνίδι ήταν με τη Napoli. Ουάου! Αυτό θα ήταν κάποιο διεθνές διάλειμμα! ”

“ Πρέπει να επικεντρωθούμε 1000% σε εμάς. Πρέπει να δείξουμε το υψηλότερο επίπεδο συνέπειας. ”

Για την κατάσταση των τραυματιών:

“ Κάποιοι παραμένουν εκτός. Ο Robbo, ο Naby, ο Ox και ο Curtis. Αυτοί οι τέσσερις είναι εκτός. ”

“ Οι Diaz, Nunez και Jota είναι διαθέσιμοι. Έχουν επιστρέψει από τις εθνικές τους. ”

“ Ο Kelleher θα αγωνιστεί με την U23, αλλά χρειάζεται προπονήσεις. Όπως και ο Konate. ”

Για το πρόβλημα του Robertson συγκεκριμένα:

“ Τα πάει πολύ καλά, δείχνει πολύ καλά. Δεν είναι έξω για πολύ καιρό, είναι ήδη έξω στο γήπεδο τρέχοντας, αλλά αν είναι την επόμενη εβδομάδα η επιστροφή του ή την μεθεπόμενη εβδομάδα, ποιος ξέρει. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η κατάστασή μας είναι καλύτερη. Οι τέσσερις τραυματίες παίκτες που ανέφερα προηγουμένως επιστρέφουν στα μέσα έως τα τέλη Οκτωβρίου. ”

“ Αυτή θα ήταν προφανώς μια καλή κατάσταση.”

Για τον Calvin Ramsay:

“ Ένα εξαιρετικό ταλέντο. Τα πήγε εξαιρετικά καλά για το νεαρό της ηλικίας του, είναι πραγματικό ταλέντο και είμαι ενθουσιασμένος γι ‘αυτόν. Ήταν εκτός και έχει κάνει περίπου 3 προπονήσεις. ”

“ Θέλω να συνεργαστώ μαζί του για να του δώσω την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για μια υπέροχη καριέρα. Τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε. ”

Για τον αντίκτυπο που θα έχει το Μουντιάλ στη φετινή σεζόν:

“ Πραγματικά δεν ξέρω. Το πρόβλημα είναι ότι το να έχουμε ένα τουρνουά στη μέση μιας σεζόν, είναι ότι τα αγόρια που παίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παίζουν μια εβδομάδα αργότερα στο πρωτάθλημα. Είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν και δεν είναι καλή ιδέα. ”

“ Για εμάς τώρα, οι επόμενες έξι εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές. Δεν κάναμε την αρχή που θέλαμε, κάποια πράγματα εξηγούνται και άλλα όχι, αλλά η δουλειά τώρα είναι να μαζεύουμε βαθμούς. Θα είναι πολύ έντονο. Αν τα παιδιά μείνουν σε φόρμα, έχουμε μια ομάδα όπου μπορούμε να ασχοληθούμε με πολύ ποδόσφαιρο. ” Τόνισε ο Klopp.

Για το αυριανό παιχνίδι:

“ Η Brighton τα πήγε εξαιρετικά καλά στο παρελθόν και τώρα έχει έναν πραγματικά συναρπαστικό νέο προπονητή. Έχουν έναν πραγματικά γενναίο προπονητή. Έχει μεγάλη επιρροή, η ποδοσφαιρική του ιδέα ταιριάζει στην Brighton. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε εκτός από μια πολύ καλή ομάδα. ”

Ο Konate έχει επιστρέψει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com