Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν καταλαβαίνω την κριτική που δέχεται ο Trent για την άμυνα»

Klopp: «Δεν καταλαβαίνω την κριτική που δέχεται ο Trent για την άμυνα»

Ο Jürgen Klopp πριν το παιχνίδι με την Brighton αναφέρθηκε στον Trent Alexander-Arnold και συγκεκριμένα στην κριτική που δέχεται ο 23χρονος για την αμυντική του λειτουργία.

Ο προπονητής των Reds αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε:

“ Απλά δεν το καταλαβαίνω. ”

“ Εμείς ως ομάδα δεν έχουμε αμυνθεί καλά [αυτή τη σεζόν], η άμυνα είναι τέχνη γιατί όλα πρέπει να λειτουργούν μαζί. ”

“ Ο Trent δεν τα πήγε καλά και σε αυτές τις στιγμές, αλλά σε άλλες στιγμές αμύνθηκε εξαιρετικά – αλλά για αυτόν και την κατάστασή του, κανείς δεν το αναφέρει. ”

“ Δεν είμαι χαζός, θα μιλούσα και θα δούλευα όλη μέρα μαζί του για να είναι ο καλύτερος, αλλά τώρα φτάνουμε σε ένα σημείο. “

“ Αν κρίνεις έναν παίκτη, σκέφτεσαι το συνολικό του πακέτο και τις ικανότητες που έχει να ασκεί επιρροή στην κατοχή είναι τρελές για ένα δεξί μπακ! ”

“ Δεν ξέρω αν έχετε δει ποτέ τέτοιο δεξί μπακ, όπου σκέφτεστε να πασάρει από εδώ κι από εκεί, να αλλάζει πλευρές, σέντρες, ελεύθερα χτυπήματα, κόρνερ, έξυπνες και γρήγορες αποφάσεις. ”

“ Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής σε μια κατάσταση όπου άλλοι τρεις δεξιοί μπακ σε αυτή τη χώρα τα πάνε πολύ καλά, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. ”

“ Έχουμε τον τρόπο που παίζουμε, στο high press μας πολύ συχνά ο Trent είναι ο ψηλότερος στο γήπεδο από τους τρεις πίσω. ”

“ Έτσι παίζουμε ποδόσφαιρο, τώρα λένε «άμυνα καλύτερα», δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αν θέλεις να πιέσεις, πρέπει να έχεις παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. ”

“ Είναι ένα ρίσκο που παίρνουμε, δεν είναι ένα τρελό ρίσκο, αλλά τη μία στιγμή που δεν κερδίζουμε [την μπάλα], οι άνθρωποι ρωτούν πού είναι ο Trent; ”

“ Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν καταλαβαίνω, όλοι όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο τόσο συχνά και τόσο πολύ γιατί θα λέγατε «αυτή είναι η κύρια δουλειά του;» – Του είπα ότι πρέπει να είναι εκεί. ”

“ Κάθε παίκτης στο πρωτάθλημα έχει αυτές τις προκλήσεις, αλλά όλοι οι ειδικοί [λένε] «αυτή η κατάσταση που βλέπετε είναι μια αδυναμία».

«Ειλικρινά, απλά δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω ότι απλώς δεχόμαστε ένα ταλέντο παγκόσμιας κλάσης κρίνεται από το ένα πράγμα που δεν είναι τόσο παγκόσμιας κλάσης, όσο σε άλλα πράγματα. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αν δεν ήταν καλός αμυντικός δεν θα έπαιζε. ”

“ Εμπλέκεται σε όλα, αυτό είναι απολύτως εντάξει και τα πάει καλά. ”

“ Αλλά, και πάλι, δεν υπάρχει κριτική σε κανέναν, όλοι έχουμε διαφορετικές ιδέες και σχέδια αγώνων – αν αυτό δεν ταιριάζει στην Αγγλία, τότε αυτό είναι, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. ”

Ο Trent Alexander-Arnold πανηγυρίζει στο Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com