Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/9/1998 Πρόκριση επί Kosice με double νικών (vid)

Σαν σήμερα: 29/9/1998 Πρόκριση επί Kosice με double νικών (vid)

Σαν σήμερα οι Reds των Roy Evans & Gerard Houllier θα κερδίσουν εκ νέου την Kosice για τον 1ο γύρου του Κυπέλλου UEFA και θα προκριθούν πανηγυρικά στον επόμενο γύρο.

Οι Κόκκινοι έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι 3-0 και με τον επαναληπτικό αγώνα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, είχαν σαν μοναδικό σκοπό να διασκεδάσουν όσο περισσότερο γινόταν το κοινό του Anfield. Και το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σκορπίζοντας τους αντιπάλους τους με τελικό σκορ 5-0 και συνολικό σκορ 8-0!

Μόλις στο 16′ οι Reds θα έχουν την πρώτη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ από τα 11 βήματα, αλλά όλως παραδόξως ο God Robbie Fowler δεν θα τα καταφέρει. Το 1-0 σημειώθηκε λίγο αργότερα (23′), όταν σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων ο Paul Ince πάσαρε έξυπνα στο Jamie Redknapp, που δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους Κόκκινους.

Το πάρτυ συνεχίστηκε στο 2ο ημίχρονο και μπροστά στο Kop, η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος μέσα σε τρία λεπτά! Στο 52′ από ασίστ του God Robbie Fowler και κακή εκτίμηση της άμυνας των φιλοξενουμένων, ο Paul Ince σημείωσε το 2-0. Στο επόμενο λεπτό (53′) ο Stig Inge Bjørnebye θα σεντράρει από αριστερά και σε νέο λάθος των φιλοξενουμένων, ο God Robbie Fowler με κεφαλιά σε ρυθμό προπόνησης, θα σημειώσει το 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα (55′) οι πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ με τους ίδιους ρόλους (ασίστ του Paul Ince & γκολ του Jamie Redknapp), θα σημειώσουν το 4-0, για να ολοκληρωθεί το πάρτυ στο 90′ με τον Vegard Heggem να δίνει την ασίστ στον σκόρερ God Robbie Fowler.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 60′, όταν ο Marek Spilar αποβλήθηκε λόγω επικίνδυνης προβολής στον Michael Owen.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τρίτης παρακολούθησαν 23.792 θεατές, ανάμεσά τους και 4 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γάλλος P. Garibian.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ του παιχνιδιού:

Σαν σήμερα: 29/9/1998 Πρόκριση επί Kosice με double νικών (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com