Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γύρισε το χρόνο πίσω ο Xabi Alonso στο παιχνίδι των Legends

Γύρισε το χρόνο πίσω ο Xabi Alonso στο παιχνίδι των Legends

Με μια απίστευτη εμφάνιση στο παιχνίδι Liverpool Legends με τους αντίστοιχους της Manchester Utd το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο Anfield, ο Xabi Alonso γύρισε το χρόνο πίσω.

Παρ’ όλο που σκόραρε δύο φορές για τους Reds στη νίκη επί τών Red Devils τον Μάιο στο παιχνίδι Legends of the North, ο Mark Gonzalez έκανε ακόμα ένα καλό παιχνίδι κόντρα στη Manchester Utd και σκόραρε ξανά, αλλά ο Xabi Alonso ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Anfield.

Ο 40 χρόνος Ισπανός ήταν ο ηγέτης για την Liverpool και από το πρώτο κιόλας λεπτό προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για την ομάδα και να δυσκολέψει τους αντιπάλους. Ο Alonso σε μια φάση βρήκε με 40αρα διαγώνια μπαλιά τον Le Talec μέσα στη μεγάλη περιοχή των Red Devils και αυτός με ένα μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Ο Alonso είναι από τους λίγους ποιοτικά παίχτες, που έχει τόσο μεγάλη ποιότητα με την μπάλα στα πόδια όπως και ο Thiago, μπορούν να πασάρουν εύκολα από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου στο υπόλοιπο γήπεδο και να οργανώσουν σωστά το παιχνίδι για την ομάδα τους, αλλά και να ξεκλειδώσουν τις άμυνες με μπαλιές σαν και αυτή όπως του Alonso.

Πάντως είναι εμφανής και οι προπονητικές του ικανότητες, αφού μπορούσε και έδειχνε το σχηματισμό τακτικής στην υπόλοιπη ομάδα και διοργάνωνε το παιχνίδι. Ο Alonso ήταν για τρία χρόνια προπονητής της Real Sociedad B και αποχώρησε από την ομάδα το πρόσφατο καλοκαίρι.

Η Liverpool που αν και έμεινε πίσω στο σκορ από ένα σουτ του Berbatov το οποίο κατέληξε στο «γάμα» της εστίας των Reds, κατάφερε να νικήσει την Utd με δύο γκολ των Mark González και Sinama Pongolle αντίστοιχα και το τελικό σκορ να διαμορφωθεί στο 2-1 υπέρ των Reds.

Γύρισε το χρόνο πίσω ο Xabi Alonso στο παιχνίδι των Legends
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com