Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool FC και η Coca-Cola γίνονται επίσημοι συνεργάτες

Η Liverpool FC και η Coca-Cola γίνονται επίσημοι συνεργάτες

Η Liverpool FC και η Coca-Cola ανακοίνωσαν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους, ενώνοντας έτσι δύο από τις πιο εμβληματικές φίρμες στον κόσμο.

Η Coca-Cola είναι η τελευταία παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα που εντάσσεται στην αυξανόμενη οικογένεια επίσημων συνεργατών της Liverpool.

Ο Ben Latty, εμπορικός διευθυντής της Liverpool FC, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που η Coca-Cola εντάσσεται στην οικογένεια των επίσημων συνεργατών μας. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που αναπτύσσουμε αυτή τη συνεργασία μαζί και καλωσορίζουμε θερμά την Coca-Cola στο Anfield.

«Κατανοούμε την ζωτική σημασία της συνεργασίας με μια μάρκα ομοϊδεάτη και την χρήση της συνδυασμένης μας προσέγγισης με θετικούς τρόπους.

«Η Liverpool FC και η Coca-Cola είναι δύο εμβληματικές παγκόσμιες φίρμες που συνεργάζονται για να φέρουν στους fans μαγικές εμπειρίες και μοναδικές στιγμές, που δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα.

«Η φιλοδοξία μας είναι να συνεργαστούμε με τις πιο εμπνευσμένες και καινοτόμες μάρκες στον κόσμο και η Coca-Cola ταιριάζει σε αυτήν μας τη φιλοδοξία με κάθε τρόπο».

Ο Michael Willeke, διευθυντής ολοκληρωμένης εμπειρίας μάρκετινγκ, Ευρώπη, Coca-Cola, δήλωσε: «Έχοντας αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού για δεκαετίες, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους φιλάθλους την ευκαιρία να απολαύσουν απίστευτες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές στο σπίτι, στα μπαρ, στα εστιατόρια και στα γήπεδα, στο πλαίσιο της νέας μας καμπάνιας.

«Το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να φέρει κοντά τους ανθρώπους και ανυπομονούμε να ανταμείψουμε τους οπαδούς σε όλη την Ευρώπη, με πρόσβαση σε αξέχαστες στιγμές και μια σειρά από οφέλη που μόνο η Coca-Cola μπορεί να προσφέρει σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας».

Η Liverpool FC και η Coca-Cola γίνονται επίσημοι συνεργάτες
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com