Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Merson: “Ο Trent είναι τόσο καλός όσο ο Kevin De Bruyne”

Paul Merson: “Ο Trent είναι τόσο καλός όσο ο Kevin De Bruyne”

Ο Paul Merson δήλωσε ότι η γκάμα των ασίστ Trent Alexander Arnold είναι σαν αυτή του Βέλγου διεθνούς μέσου της Manchester City, Kevin De Bruyne.

Ο 54χρονος πρώην αστέρας της Arsenal, είναι ο πιο πρόσφατος σχολιαστής της τηλεόρασης που λέει ότι οι πλάγιοι μπακ πρέπει να «μετακινηθούν στη μέση» για να εκμεταλλευτούν όλες τις ικανότητες τους, προς όφελος της ομάδας.

Ο πρώην διεθνής με την Εθνική Αγγλίας είπε στο Sportskeeda: «Νομίζω ότι η Αγγλία έχει καλούς χαφ, αλλά δεν είναι σπουδαίοι πασαδόροι όπως ο Thiago ή ο Jorginho».

«Ο Declan Rice είναι ένας εξαιρετικός μέσος όπως και ο Calvin Phillips, αλλά είναι γνωστοί περισσότερο για το πόσο σκληρά δουλεύουν μέσα στο παιχνίδι παρά για τις ασίστ τους.»

Για τον Trent Alexander Arnold που έχει αγωνισθεί ως μέσος μία φορά για την Αγγλία, είπε: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι ως μέσος διότι περνάει πραγματικά από εσένα, οπότε πρέπει να συμμετέχεις όσο το δυνατόν περισσότερο, για όλα τα 90 λεπτά. Η δυνατότητα του στις πάσες, είναι η καλύτερη στη χώρα όπως του De Bruyne, οπότε ελπίζω να τον δω στη μεσαία γραμμή στο μέλλον.»

Αλλά η πρώτη του εμφάνιση ως μέσος στην ομάδα της Αγγλίας του Gareth Southgate, δεν πήγε όπως υπολόγιζε ο ομοσπονδιακός manager. Υποθετικά η μετακίνηση του Trent στο κέντρο μπορεί να έχει νόημα, αλλά δεν φαίνεται το προφανές μειονέκτημα ότι, θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που παίζουν οι Reds. Δεδομένου ότι οι μπακ μας εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό μέρος του συστήματος του Jurgen Klopp, η ανάπτυξη του παιχνιδιού των Κόκκινων από τα πλάγια, μπορεί να δώσει στον Alexander-Arnold μια καθαρή εικόνα ολόκληρου του γηπέδου μπροστά του. Η μετακίνηση του προς τα εμπρός (στο κέντρο), ίσως δεν θα τον βοηθήσει.

Αυτή είναι μια καλή ιδέα θεωρητικά, αλλά δεν είναι πιθανό να βοηθήσει σύντομα τη Liverpool ή την Εθνική Αγγλίας.

Paul Merson: “Ο Trent είναι τόσο καλός όσο ο Kevin De Bruyne”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com