Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Southgate: «Ο Trippier έχει καλύτερη συνολική παρουσία από τον Trent»

Southgate: «Ο Trippier έχει καλύτερη συνολική παρουσία από τον Trent»

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Αγγλίας, Gareth Southgate, σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ γνωστοποίησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Kieran Trippier έναντι του Trent Alexander Arnold, αφήνοντας μάλιστα τον 23χρονο αμυντικό της Liverpool εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Nations League απέναντι στη Γερμανία.

Ο Southgate λοιπόν, θεωρεί ότι αυτή τη περίοδο ο Trippier είναι σε καλύτερη κατάσταση και κάνει περισσότερες δουλειές σε όλα τα αγωνιστικά και τακτικά κομμάτια μέσα στο γήπεδο.

«Αρχικά, δεν ήθελα κανείς από τους παίχτες μου να μείνει εκτός αποστολής για δύο συνεχόμενα παιχνίδια, γι’ αυτό προσπάθησα να διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα το διαθέσιμο δυναμικό. Στο προηγούμενο παιχνίδι δε χρειαζόμασταν για τον πάγκο κάποια εναλλακτική λύση για την αριστερή πλευρά της άμυνας, όμως για το παιχνίδι με τη Γερμανία θεωρήσαμε ότι ήταν αναγκαίο. Συνεπώς, επέλεξα τον Chilwell για την αποστολή και είχαμε επίσης και τον Trippier ο οποίος θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά από τον Arnold σε απόδοση, όσον αφορά τις δουλειές που κάνει μέσα στο γήπεδο.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις ομιλίες του με όσους έμειναν εκτός αποστολής, ανέφερε: «Είχα μεγάλες συζητήσεις με όσους έμειναν εκτός αποστολής, ήμουν απόλυτα ξεκάθαρος για το που βρίσκονται στις επιλογές μου, τι χρειάζεται να βελτιώσουν, τι κάνουν καλά και γενικώς για τη κατάσταση τους στην ομάδα.»

Southgate: «Ο Trippier έχει καλύτερη συνολική παρουσία από τον Trent»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com